Beşiktaş Beşiktaşlı taraftardan futbolculara tepki! Samet Aybaba: Hepsini nasıl gönderelim

Beşiktaşlı taraftardan futbolculara tepki! Samet Aybaba: Hepsini nasıl gönderelim

08.01.2024 - 18:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Rizespor ile oynayacağı mücadele öncesi Rize'ye gitti. Siyah-beyazlı kafileyi az sayıda taraftar karşılarken, bazı futbolculara tepki gösterildi.

Beşiktaşlı taraftardan futbolculara tepki Samet Aybaba: Hepsini nasıl gönderelim

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Rizespor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş kafilesi, şehre gitti. Siyah-beyazlıları burada az sayıda taraftar karşıladı.

Haberin Devamı

Havaalanında bazı futbolculara tepki gösterildi. Bu sırada Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, tepki gösteren taraftara verdiği karşılıkla dikkat çekti.

Beşiktaşlı bir taraftar havaalanında futbolculara yönelik tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Onur gidecek, Tayfur gidecek, hepsi gidecek!"

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, bu tepkiye şu şekilde yanıt verdi: "Yavaş yavaş kardeşim, hepsini nasıl gönderelim."

"TATİLE GELMEDİNİZ"

Öte yandan Beşiktaşlı başka bir taraftar ise yabancı futbolculara sert çıktı. Havaalanında takımı karşılayan taraftar İngilizce bir şekilde, "Tatile gelmediniz" tepkisini gösterdi.

Beşiktaşlı futbolcular mutsuz bir şekilde otobüse binerek, takımın konaklayacağı otele gitti.

Haberin Devamı

NECİP UYSAL KADRODA YOK

Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynadığı mücadelede geçirdiği kafa travması nedeni ile takip ve sahaya dönüş süreci devam eden Necip Uysal, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadı.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Çaykur Rizespor maçı kamp kadrosuna 22 futbolcuyu dahil etti:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Uyku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Aytuğ Batur Kömeç, Serkan Emrecan Terzi, Hadziahmetovic, Gedson, Bakhtiyor, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Rebic, Ghezzal, Rashica, Yakup Arda Kılıç, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Muleka.

Yazarlar