Beşiktaş Ismael, Başakşehir maçı öncesi iki yıldızla özel olarak görüştü

Ismael, Başakşehir maçı öncesi iki yıldızla özel olarak görüştü

12.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ligin güçlü takımlarından Başakşehir’le karşılaşacak Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael oyuncularına özel uyarılar yaptı. Rakibin güçlü savunması başta olmak üzere birçok konuda tedbirler alındı.

Ismael, Başakşehir maçı öncesi iki yıldızla özel olarak görüştü

Medipol Başakşehir ile bugün ligin zirvesini yakından ilgilendiren bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, oyuncularına önemli uyarılar yaptı.

Haberin Devamı

Özellikle rakibin savunma yönüyle ilgili olarak uyarılarda bulunan Ismael, ligin gol yemeyen ekiplerinden biri olan ve geçiş oyunuyla sıkıntılar yaratan Başakşehir’in taktiksel kurgusu üzerinde durdu. Fransız teknik adam, kontrollü oynamaları gerektiğini de takımına aktardı.

Beşiktaş’ın en önemli gücünün hücum hattı olduğunu söyleyen Valerien Ismael’in bu nedenle, bireysellikten çok takım halinde hareket etmeye vurgu yaptı. Başakşehir’in ceza sahasında takım halinde planlara uyarak hareket edilmesi gerektiğini belirten başarılı çalıştırıcı, herkesi tek tek uyardı.

Dele Alli, Josef de Souza ve Ghezzal gibi önemli isimlerin eksikliğini mevcut oyuncular içerisinden çözmeye çalışan siyah-beyazlı antrenör, orta sahanın da üzerinde durdu. Gedson ve Salih Uçan ile özel olarak görüşen Valerien Ismael, oyunun savunma yönüne dikkat çekti.

Haberin Devamı

Cimer’e Josef başvurusu

Josef de Souza’nın Ankaragücü maçında sahaya giren taraftara müdahale ettiği için gördüğü kırmızı kart cezasının iptali için Beşiktaş taraftarları harekete geçti. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği tarafından hazırlanan dilekçe ile taraftarlar ve dernekler Cimer’e başvuru yapmaya başladı. Beşiktaşlı Avukatlar Derneği, itiraz dilekçesini yayınlayıp, “Josef de Souza hakkında verilen karara ilişkin, TFF’ye başvuru yapmak isteyen taraftarlarımız başvurularını TFF’ye gönderilmek üzere Cimer vasıtasıyla yapabilir” bilgilerini paylaştı.

Yazarlar