Futbol Brezilya-Peru maçı ne zaman? Copa America final maçı saat kaçta hangi kanalda?

Brezilya-Peru maçı ne zaman? Copa America final maçı saat kaçta hangi kanalda?

09.07.2019 - 08:48 | Son Güncellenme:

Brezilya'nın Arjantin'i yarı finalde 2-0'la geçmesinin ardından Peru-Şili karşısında sürpriz bir sonuca imza attı ve rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçti. Brezilya-Peru final eşleşmesinin ardından futbolseverler maçın yayın kanalını ve ne zaman oynanacağını araştırmaya başladı. Peki Brezilya-Peru Copa America final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Brezilya-Peru maçı ne zaman Copa America final maçı saat kaçta hangi kanalda

Brezilya-Peru Copa America final maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yarı finalde rakibi Şili karşısında büyük bir sürprize imza atarak finale yükselen Peru, finalde Brezilya'nın rakibi oldu. Oynadığı futbol ile Şili'yi sahadan silen Peru'nun Brezilya karşısında nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu. 

Haberin Devamı

Brezilya-Peru Copa America final maçı 7 Temmuz Pazar akşamı saat 23:00'te oynanacak Brezilya-Perum final maçı TRT SPOR ekranından naklen yayınlanacak.

 

COPA AMERİCA HAKKINDA

Güney Amerika kıtasındaki milli futbol takımlarını karşı karşıya getiren turnuva, dünyanın en çok izlenen spor organizasyonları arasında yer alıyor.

Copa América CONMEBOL'un düzenlediği Güney Amerika Futbol Şampiyonası'na verilen addır. Normalde 2 senede bir düzenlenir ama gelişen olaylara göre tarihi değişir.

CONMEBOL üyesi olan Arjantin, Brezilya, Bolivya, Kolombiya, Paraguay, Peru, Şili, Uruguay, Venezuela ve Ekvador'un katıldığı turnuvaya, üye olmayan iki takım daha davet edilir. Böylece turnuva 12 takımla oynanır. 

 

Yazarlar