Cadde Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım

Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım

13.05.2024 - 17:41 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu Cansu Tosun, geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan babası Kenan Tosun ile barışmıştı. Ünlü isim son olarak Bebek'te objektiflere yansıdı.

Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Söz konusu kişinin Serpil Tosun'la evli olan, Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

"ALLAH'A HAVALE EDİYORUM"

Yazlık evlerinde bir araya gelen ve ailece görüşen Seyhan Ümran ile Kenan Tosun'un arkadaşlığının bir süre sonra aşka dönüştüğü iddialarıyla ilgili konuşan Serpil Tosun, "Sürpriz ilişkinin ardından Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun, "Her şey doğru. Konuşacak bir durum yok. Allah’a havale ediyorum onları" demişti.

"AİLE İÇİNDE KALMASI GEREKEN ŞEYLER"

Daha önce kendisine yöneltilen "Babanıza kırılmadınız mı?" sorusuna oyuncu; "O aile arasında konuşulmuş ve aile içinde kalması gereken şeyler. Onları da burda konuşmayalım. Ben kendi özel hayatımı dahi konuşmuyorum. Anne ve babamın özel hayatını konuşmak bana hiç yakışmaz" şeklinde yanıt vermişti.

'KARDEŞİMİ GEZDİRİYORUM'

Cansu Tosun, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Kaldırımda yürürken objektiflere yansıyan Tosun, çantasında ve elinde köpekleri ile gazetecilere selam verdi. Hızlı hızlı yürüyen Tosun, “Berlin'den kardeşim geldi. Onları gezdiriyorum. Çekimlerimiz devam ediyor. Yoğun geçiyor. Haftaya son haftamız artık rahatlayacağız ama sonrasında yeniden bir projeye başlıyorum. Tabii tatil olacak ama hepsini bir arada nasıl yapacağım bakacağız” dedi.

Haberin Devamı

Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım