Diğer Büyük jüri toplanıyor! Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri heyecanı

Büyük jüri toplanıyor! Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri heyecanı

22.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor insanları, spor müdürleri ve spor yazarları bugün bir araya gelecek

Büyük jüri toplanıyor Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri heyecanı

P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliği ile bu yıl 69.’su düzenlenecek dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor insanları, spor müdürleri ve spor yazarları bugün Hyatt Centric’te bir araya gelecek.

Haberin Devamı

Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Büyük Jüri Toplantısı’na, TC. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılacak. Büyük jüri, belirlenen aday adayları arasından toplam 7 kategori için seçimini yapacak. Ödüllere aday olan isimler ve takımlar önümüzdeki günlerde halka duyurularak oylamaya açılacak.

1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen “Sporun En İyileri”nde geçtiğimiz yıl Olimpiyat Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan Mete Gazoz Yılın Sporcusu seçilmiş, Gillette Yılın Futbolcusu; Hakan Çalhanoğlu, Yılın Takımı; A Milli Kadın Voleybol Takımı, Yılın Antrenörü; Giovanni Giudetti, Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu; Busenaz Sürmeneli, Yılın Paralimpik - Engelli Sporcusu / Takımı; Ampute Futbol Milli Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu; Alperen Şengün olmuştu.

Haberin Devamı