Galatasaray Canlı yayında Galatasaray'ın transfer için görüştüğü yıldızı açıkladı: Gelmeye sıcak bakıyor

Canlı yayında Galatasaray'ın transfer için görüştüğü yıldızı açıkladı: Gelmeye sıcak bakıyor

21.11.2022 - 14:48 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası arasına 7-0'lık Başakşehir galibiyetiyle giren Galatasaray'da gündem transfer... Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmalarında yaşanan son gelişmeleri aktarırken, yıldız futbolcuyu canlı yayında açıkladı. Dindar ayrıca Bafetimbi Gomis'in anlaştığı Süper Lig ekibini duyurdu. İşte detaylar...

Başakşehir'i 7-0 mağlup ederek Dünya Kupası arasına moralli giren Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, son gelişmeleri aktarırken görüşülen yıldız futbolcuyu açıkladı.

Haberin Devamı

İşte Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

BÜYÜK ZAM YOLDA

"Yunus Akgün son maçta kadroya alınmamıştı. Kerem Aktürkoğlu ise Beşiktaş maçı yedekti sonrasında hat-trick yaptı. İnsanlar durumlarının ne olacağını merak ediyordu. Sezon başından beri iki futbolcunun da ücretleri tartışılan bir konuydu. Benim yaptığım görüşme neticesinde her iki futbolcu için de problem yok. Maaşlarına yüksek oranda zam yapılacak. Yönetimin ayrıca Yunus ile sözleşmesini uzatmak gibi bir düşüncesi de var. Kerem'in 8 milyon liralık ücreti 20 milyona yükseltilecek ve kademeli olarak artış gösterecek. Yunus ise 900 bin lira alıyor ve bu rakam 10 milyon liraya çıkarılacak."

"Yunus Akgün'den teknik kadronun ve yönetimin vazgeçmediğini bu ücretten anlayabiliyoruz. Yunus da bazı noktalarda özeleştiri yapmıştır. Bu hafta görüşmelerde trafik hızlanacak. Ben imzalar atılır diye tahmin ediyorum."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın transfer için görüştüğü yıldızı açıkladı: Gelmeye sıcak bakıyor

DENİZ UNDAV İDDİASI

"Deniz Undav, daha önce de gündeme gelmişti ama olabilirliği söz konusu ise düşünürsünüz. Bence mantıklı bir hamle. Belçika'da yaptıkları ortada. Pasaportu da burada değerli. Oyuncu açısından Icardi'nin arkasına gelmek mantıklı mı ondan emin değilim. Bu açıdan Galatasaray için problem olabilir. Gomis'i doğru dürüst oynatamıyoruz, Galatasaray için avantaj yerli olması."

ADANA DEMİRSPOR'UN GOMİS'E İLGİSİ

Adana Demirspor'un Gomis'e ilgisi normaldir. Adana Demirspor'da eski Galatasaraylı futbolcular var. Adana Demirspor-Galatasaray maçı biter bir futbolcu Adana'da kalır. Hatta Adana'daki maçtan sonra Gomis, Belhanda'nın misafiri olarak Adana'da iki gün geçirmişti. Bence iş orada çözülmüştür."

'MARCELO'NUN TRANSFERLERİ İLE İLGİLİ BİR ŞEY DUYMADIM'

"Jordi Alba okuyorum bir taraftan ama Marcelo'nun transferiyle ilgili bir şey duymadım. Çok sansasyonel bir isim tabi ki ama açıkçası saha içi performansı bir süredir kötü. Ama sempatik oyuncu."

'MERT MÜLDÜR VE KAAN AYHAN HABERLERİ NORMALDİR'

Devre arası için transfer haberleri çıkması normaldir. Galatasaray'ın hedefleri arasında Mert Müldür ve Kaan Ayhan hep olacaktır. Netice itibariyle bugün Fenerbahçe'ye yazılıyorsa, Galatasaray da masada yerini alır. Sassoulo teklif iyi olursa Mert'i satar. Menajerinin açıklamasını doğru bulmadım. Türkiye'de yerli konusunda sınırlama kalkmış olursa ancak o zaman Mert Müldür Galatasaray'a yazılmaz.

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın transfer için görüştüğü yıldızı açıkladı: Gelmeye sıcak bakıyor

'DEMBELE İSMİ DOĞRU'

"Moussa Dembele ismi doğru. Galatasaray önümüzdeki yılların planlarını yapıyor. Galatasaraylı yöneticiler, oyuncunun menajeriyle İstanbul'da görüştü. Önümüzdeki yıllar için yapılan planın bir parçası. Oyuncu gelmeye sıcak bakıyor. Daha önceden aslında Galatasaray'ın düşündüğü ancak gerçekleştiremediği bir transferdi."

'DOĞUKAN SİNİK'İN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM'

"Doğukan Sinik'in olacağını düşünmüyorum. Cengiz Ünder ve Doğukan Sinik birbirinin alternatifi olmaz. Örneğin; Cengiz Ünder Galatasaray'a, Doğulan Sinik Fenerbahçe'ye gider."

'DEPAY ADI GEÇEN İSİMLERDEN'

"Depay adı geçen oyunculardan biri. Adı geçiyor doğrudur, radardaki oyunculardan bir tanesi. Olabilirliği mümkün ise paylaşırız ama Depay, Hazard bu isimler yaz döneminde Erden Timur'un aklının kaldığı isimler. Bu tarz böyle bir ismin kadroya katılacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın transfer için görüştüğü yıldızı açıkladı: Gelmeye sıcak bakıyor

'RIDVAN YILMAZ'A NET BİR GİRİŞİM OLMADI'

"Patrick van Aanholt takımdan ayrıldıktan sonra yabancı bir sol bek için girişimler olacak. Yerli sol bek planda yok. Rıdvan Yılmaz'ın durumu takip edildi ama net bir girişim olmadı."

ICARDI'NİN BONSERVİSİ

"Icardi burada mutlu. Mauro Icardi'nin bonservisi alınır diye düşünüyorum. Bu hikaye yarım kalmaz. Erden Timur'un rakamlarla arası iyidir, mutlaka bir formül bulunacaktır."

'ONUR BULUT MANTIKLI OLUR'

"Onur Bulut, mantıklı olur ama gidip 3-5 milyon euro veremezsin Galatasaray'ın pozisyonları yerlileştirme planı vardı ve Onur iyi bir sağ bek. Ama defansif açıdan sıkıntıları var. Galatasaray gibi hücumu düşünen bir takımda defansif zaaflar büyük bir problem değil. Sacha Boey bu kadar iyi olmasa daha çok düşünülebilirdi."

DÜNYA KUPASI YORUMU

"Dünya Kupası'nda Senegal'e sempati duyuyorum, Güney Kore'nin performansını merak ediyorum. Dünya Kupası sonrasında Galatasaray'ın daha iyi bir fikstürü olacağını, Fenerbahçe'de ise çok sayıda sakatlık olacağını düşünüyorum. Çünkü her şey sıfırdan başlayacak, yeniden yükleme yapılacak. Galatasaray daha kontrollü gitti ve tek kulvardaydı. Ön görülmesi zor ama bilimsel açıdan bazı şeyleri tahmin edebileceğimiz ve Galatasaray'ın aleyhine olmayacak bir döneme girileceğini düşünüyorum"

Haberin Devamı

"Galatasaray arada Villarreal ve Vallecano ile oynayacak. İki de yerli rakiple maç oynanır, 4 hazırlık maçıyla ara geçilir diye tahmin ediyorum."