Dünyadan Futbol CSKA Sofya, Antalya'da

CSKA Sofya, Antalya'da

18.01.2013 - 16:40 | Son Güncellenme:

Devre arasında Alanya’da kamp yapan CSKA Sofya, çalışmalarını sürdürüyor.

CSKA Sofya, Antalyada

Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımı devre arası kampı için geldiği Alanya’da çalışmalarına devam ediyor. Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden CSKA Sofya, devre arası kamp hazırlıklarını göreve yeni gelen Sırp teknik direktör Miodrag Jesic yönetiminde Alanya’nın Türkler beldesindeki Alaiye Hotel’de sürdürüyor. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon ve fizik çalışması yaptı.

Antrenmanın ardından gazetecilere kampı değerlendiren teknik direktör Miodrag Jesic, göreve yeni geldiğini belirterek, ”CSKA Sofya’yı daha önce de çalıştırdım. Takıma yabancı değilim” dedi.

Ligde iyi durumda olmadıklarını dile getiren Jesic, ”Liderle aramızda 9 puan fark var. Zor, ama ligi bırakmayacağız. Asıl hedefimiz UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olmak” diye konuştu. Kamptaki ilk hazırlık maçını İsviçre takımlarından Servette ile yarın Side’de yapacaklarını bildiren Jesic, ilk etap kamp programlarını 27 Ocak’ta tamamlayacaklarını ve futbolculara izin vereceklerini, daha sonra ikinci etap kamp kapsamında 30 Ocak-14 Şubat arasında Alanya’da Goldcity Turizm Kompleksinde çalışma yapacaklarını kaydetti.

Bu arada Jesic, Türkiye’de Altay ve Trabzonspor’da forma giymiş, Altay’da 2002 yılında teknik direktör olarak da görev yapmıştı.