Trabzonspor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'u tebrik etti! Bordo-mavililere tebrik yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor'u tebrik etti! Bordo-mavililere tebrik yağıyor

30.04.2022 - 22:49 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'u tebrik etti. Bordo-mavili takımın şampiyonluğu sonrası tebrik mesajları üst üste geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonsporu tebrik etti Bordo-mavililere tebrik yağıyor

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlaması sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir tebrik mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbî duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TEBRİK TELEFONU!

Twitter hesabından bir paylaşım daha yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trabzonspor’un şampiyonluk maçını yakından takip ettik. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nu da telefonla arayarak tebriklerimi ilettim" dedi.

EMİNE ERDOĞAN'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Trabzonspor'u kutladı. Emine Erdoğan, "38 yıl sonra gelen galibiyet! Sevinme sırası evimizin Trabzonsporlu torunlarında. Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, camiasını ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN PAYLAŞIM GELDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlaması sonrası bir paylaşım yaptı. TBMM Başkanı Şentop, "2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nu zirvede tamamlayarak şampiyon olan Trabzonspor'u ve bordo-mavi renklere gönül vermiş taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FUAT OKTAY'DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası bir tebrik mesajı yayımladı. Fuat Oktay paylaşımına, "2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor'u, teknik ekibini, Trabzonspor camiasını ve coşkulu taraftarını gönülden kutluyorum" notunu düştü.

İBRAHİM KALIN'DAN TEBRİK PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da şampiyon Trabzonspor'u tebrik etti. İbrahim Kalın, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor’u ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Türk futboluna seviye kazandıran başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU KUTLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da bir mesaj yayımladı ve Trabzonspor'u tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa uzanan Trabzonspor için yayımladığı tebrik mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nda şampiyon olarak ipi göğüsleyen Trabzonspor’u kutluyorum. Gösterdiği performansın ardından yarışı şampiyon olarak tamamlayan bordo-mavili ekibin bu başarısında emeği geçen başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere, yönetimi ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon Avrupa’da ülkemizi temsil edecek olan Trabzonspor’a başarılar diliyorum.”

Haberin Devamı

BAKAN SOYLU TEBRİK ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutladı. Bakan Soylu, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor'u; oyuncularını, taraftarı, yönetimi, Trabzonspor camiasını ve hemşehrilerimizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM'DAN TEBRİK MESAJI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası bir paylaşım yaptı. Binali Yıldırım, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor'u tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

NUREDDİN NEBATİ'DEN ŞAMPİYONLUK MESAJI

Haziane ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası bir tebrik mesajı yayımladı. Nureddin Nebati, "üper Lig Ahmet Çalık Sezon'unda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor camiasını ve taraftarını tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU: TEBRİK EDİYORUM

Trabzonspor'un şampiyonluğunu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da kutladı. Bakan Karaismailoğlu, "Emeklerinden ve başarılarından dolayı tüm Bordo-Mavili ekibi tebrik ediyorum. Süper Lig’in şampiyonu Trabzonspor" ifadelerini kullandı.

BAKAN KOCA: ALKIŞLAR, TAKDİRLER TRABZONSPOR'A

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu Trabzonspor'un şampiyon tamamlaması sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir tebrik mesajı yayımladı. Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor'umuzu, Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. Alkışlar, takdirler Trabzonspor'a" notunu düştü.

BEKİR BOZDAĞ: TRABZON'A HAYIRLI OLSUN

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Trabzonspor'un şampiyonluğun ardından bir tebrik mesajı yayımladı. Bekir Bozdağ, "Şampiyon Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Bu başarıyı kazandıran yönetimi,teknik heyeti ve futbolcuları ayrı ayrı kutluyorum. Şampiyonluk,Trabzonspor’a ve Trabzon’a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BAKAN KİRİŞÇİ: GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası bir paylaşım yaptı. Kirişçi paylaşımına, "Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor camiasını gönülden kutluyorum" notunu düştü.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEBRİK MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından bir tebrik mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu, "2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN TEBRİK MESAJI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından bir paylaşımda bulundu. Akşener, "Süper Lig 2021-2022 sezonunun Şampiyonu Trabzonspor'u, taraftarlarını, idari ve teknik heyetini kutluyor, Avrupa’da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum" notunu düştü.

KARAMOLLAOĞLU: MUTLULUĞA KURŞUN SIKILMAMASINI RİCA EDİYORUM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Trabzonspor'un şampiyonluğu sonrası bir paylaşım yaptı. Karamollaoğlu, "Sezon boyunca sergilediği başarılı performansını Süper Lig şampiyonluğu ile taçlandıran Trabzonspor’un teknik ekibini, futbolcularını ve tüm taraftarlarını tebrik ediyorum. Trabzon’a yakışır şampiyonluk kutlamalarında mutluluğa kurşun sıkılmamasını da özellikle rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

TFF'DEN TEBRİK

Türkiye Futbol Federasyonu resmi hesaplarından Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonu tamamlaması sonrası paylaşımda bulundu. TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu'nu şampiyon olarak bitiren Trabzonspor'u tebrik ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor Taraftarına Çağrısı