Galatasaray Drogba’yla fena dalga geçtiler!

Drogba’yla fena dalga geçtiler!

04.08.2013 - 11:26 | Son Güncellenme:

Çin’in Shanghai Shenhua takımını bırakarak Galatasaray’a transfer olan ve Çinli taraftarları üzen Didier Drogba, Çin merkezli bir internet sitesi tarafından alaya alındı.

Drogba’yla fena dalga geçtiler

Onur Dinçer/Skorer Özel

Haberin Devamı

Ünlü isimlerle ilgili ‘fake’ haberler yapması ile bilinen ve okuyucularını güldürmeyi hedefleyen Mediamass internet sitesi son zamanlarda Drogba’yı da gündemine aldı. Fildişi Sahilli futbolcu için hazırlanan sanal haberlerin, internet sitesinin yayın tarzından haberi olmayan bazı okurlar tarafından gerçek sanılarak sosyal medya üzerinden dolaşıma sokulduğu ve bu yüzden zaman zaman sıkıntı yarattığı da ifade edildi. İşte Drogba için kurgulanan o haberlerden bazıları:

En seksi futbolcu

Drogba, yaşayan futbolcuların en seksisi seçildi. Dünyanın en seksi erkeği iki yıl üst üste Didier Drogba oldu.

Drogba’yla fena dalga geçtiler

Drogba terk edildi

Yaşayan en seksi futbolcu seçilen Drogba’nın eşi tarafından terk edildiği iddia ediliyor. Drogba yalnızlığa geri mi döndü?

Haberin Devamı

Drogba’yla fena dalga geçtiler

Çıplak resimleri sızdırıldı

Çıplak resimleri basına sızan ünlüler kervanına Didier Drogba da katıldı. Ünlü futbolcunun çok özel fotoğrafları kişisel telefonundan alınarak dün birçok web sitesinde dolaşıma sokuldu.

Drogba’yla fena dalga geçtiler

En çok kazanan

Drogba, 2013'te en çok kazanan futbolcuların zirvesinde yer aldı. People with Money dergisinin hazırladığı listede oyuncunun yıllık kazancı 96 milyon dolar olarak gösterildi.

Drogba’yla fena dalga geçtiler