Fenerbahçe Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye önerdi! Transfer için olumlu referans

Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye önerdi! Transfer için olumlu referans

19.11.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Miguel Crespo ve Miha Zajc'tan beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde orta saha kurgusuna takviye yapmak istediği öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda Dusan Tadic'in olumlu referans verdiği futbolcuyla ilgilendiği aktarıldı.

Dusan Tadic, Fenerbahçeye önerdi Transfer için olumlu referans

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine aldığı yıldız futbolcu netlik kazandı. Miguel Crespo ile Miha Zajc'tan beklenen katkıyı alamayan Süper Lig devinin Dusan Tadic'in vatandaşına kanca attığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin ilgilendiği tecrübeli futbolcu için Dusan Tadic'in olumlu referans olduğu kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Porto forması giyen Marko Grujic'i transfer gündemine dahil etti.

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-lacivertlilerin, Sırp yıldızla yakından ilgilenmeye başladığı belirtildi. Dusan Tadic'in olumlu referansı sonrası Marko Grujic'in Fenerbahçe'nin radarına girdiği vurgulandı.

Dusan Tadic, Fenerbahçeye önerdi Transfer için olumlu referans

Porto'da beklenen süreyi bulamayan Sırp futbolcunun takımdan ayrılma kararı aldığı kaydedildi. Sarı-lacivertli kurmayların bu transfer için kısa süre içerisinde girişimlere başlayacağı belirtildi.

27 yaşındaki orta saha bu sezon Porto'da 5 maçta forma şansı buldu ve toplam 232 dakika sahada kaldı. Portekiz deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Sırp orta sahanın güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Kızılyıldız altyapısında futbola başlayan Marko Grujic daha sonra Kolubara, Liverpool, Cardiff City, Hertha Berlin ve Porto formaları giydi. Porto, 2022-2023 sezonu başında tecrübeli orta saha için 9 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

27 yaşındaki futbolcu, Sırbistan Milli Takımı'nda 23 maçta şans buldu.

Yazarlar