28.10.2013 - 10:24 | Son Güncellenme:
AA
Elmacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan mağlubiyetler neticesinde Norveçli teknik direktör Trond Sollied ile yolları ayırma kararı aldıklarını belirtti.
Sollied'in istifasının istenmesinin ardından gecikmeden teknik direktör arayışlarına başladıklarını aktaran Elmacı, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'ün daveti üzerine dün akşam kente gelen Okan Buruk ile bir araya gelerek şartları görüştüklerini ifade etti.
Elmacı, "Görüşmemiz olumlu geçti. Hocamızla 2 yıllığına anlaşmaya vardık. Özel işlerini halletmek için İstanbul'a döndü ve yarın geri gelecek. Yarın bir imza töreni düzenlemeyi düşünüyoruz" diye konuştu
Buruk'un, bordo-beyazlı ekibin yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor ile yapacağı maçı tiribünden izleyeceğini aktaran Elmacı, çarşamba günü ise takımın başında antrenmanlara çıkacağını bildirdi.
Elmacı, yeni teknik direktörün takıma ve kentte hayırlı olmasını diledi.
Survivor'a sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. Yiğit Poyraz elendikten sonra ilk olarak Hikmet ile olan fotoğrafını paylaşmıştı. Bu paylaşım akıllara 'Yasmin Erbil'den ayrıldı mı?' sorusunu getirmişti.