Basaksehir Emre Belözoğlu'ndan kabus gibi başlangıç! 3 maçta 0 puan, 0 gol

Emre Belözoğlu'ndan kabus gibi başlangıç! 3 maçta 0 puan, 0 gol

02.09.2023 - 21:59 | Son Güncellenme:

Başakşehir'de yeni sezon beklentilerin oldukça uzağında başladı. Emre Belözoğlu takımın başına geldiği günden itibaren yükseliş içinde olan İstanbul ekibi, ligin ilk 4 haftalık periyodunda tam anlamıyla yokları oynadı.

Emre Belözoğlundan kabus gibi başlangıç 3 maçta 0 puan, 0 gol

Süper Lig'in 4. haftasında Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir kendi sahasında Konyaspor'u konuk etti. Zorlu mücadeleyi deplasman ekibi 1-0'lık skorla yendi. Yeni sezonda Henüz gol perdesini açamayan ve puansız son sırada yer alan Başakşehir, Konya karşısında şeytanın bacağını kırmayı amaçlıyordu. Ancak Emre Belözoğlu ve öğrencileri bir maçtan daha eli boş döndüler.

Haberin Devamı

KIRMIZI KART MORALLERİ BOZDU

Mücadelenin 43. dakikasında yeni transfer Ousseynou Ba, Konyaspor'dan Michalak'a yaptığı müdahale sonrasında direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Konyaspor’un gelişen kontratağında Michalak, ceza sahası içerisine girmek üzereyken Ba’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Atilla Karaoğlan, bariz gol pozisyonu sebebiyle Ba’yı direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

Bu kart moralleri bozunca Başakşehir'in oyun direncinde kırılmalar gözüktü. 2. yarıda da bu durum skor yansıdı ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Başakşehir tarafı oldu.

GOLE HASRET KALDI

Alanya ve Karagümrük'e 2-0 kaybeden ve son olarak Konyaspor'a da 1-0 yenilen Rams Başakşehir'in gol orucu sürdü ve puansız kaldı.

Haberin Devamı