Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman'ın Shane Larkin şaşkınlığı! 'Büyük sürpriz oldu'

Ergin Ataman'ın Shane Larkin şaşkınlığı! 'Büyük sürpriz oldu'

14.05.2024 - 10:46 | Son Güncellenme:

Final Four'a adını yazdıran Panathinaikos'un Türk başantrenörü, takımının Aris ile karşılaştığı lig maçının ardından eski oyuncusu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ergin Atamanın Shane Larkin şaşkınlığı Büyük sürpriz oldu

Ergin Ataman liderliğindeki Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde karşılaştığı rakibi Aris'i 80-68'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Tecrübeli başantrenör Anadolu Efes döneminden eski oyuncusu Shane Larkin hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Panathinaikos, EuroLeague Play-Off'ta Maccabi Tel Aviv engelinin geçmeyi başararak, adını Final-Four'a yazdırmıştı. Yunan ekibi, Berlin'de oynanacak finalde temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya gelecek. Final-Four heyecanının başlamasına kısa bir süre kalırken, EuroLeague yönetimi normal sezonun en iyi beşlerini açıkladı.

En iyi beş

- Facundo Campazzo (Real Madrid)
- Mike James (AS Monaco
- Kendrick Nunn (Panathinaikos)
- Nigel Hayes-Davis (Fenerbahçe Beko)
- Mathias Lessort (Panathinaikos)

En iyi 2. beş 

- Lorenzo Brown (Maccabi Tel Aviv)
- Kostas Sloukas (Panathinaikos)
- Wade Baldwin (Maccabi Tel Aviv)
- Mario Hezonja (Real Madrid)
- Walter Tavares (Real Madrid)

Ergin Atamanın Shane Larkin şaşkınlığı Büyük sürpriz oldu

'Shane Larkin benim için MVP'

Panathinaikos koçu Ergin Ataman, sezonun en iyi beşlerinde yer almayan eski oyuncusu Shane Larkin'e destek verdi. Larkin'in kendisi için MVP olduğunu ifade eden Ataman, "Nunn ve Lessort’u EuroLeague’in en iyi beşine seçildikleri için tebrik ediyorum. Ancak yılın en iyi oyuncularından birisi olan Shane Larkin’in ne en iyi beşte ne de en iyi ikinci beşte yer almaması benim için büyük bir sürpriz oldu. Burada bir şeyler olmuş olmalı. Oyuncularımı ve benim için MVP olan eski oyuncum Shane Larkin’i tebrik ediyorum. Ayrıca en iyi ikinci beşe seçilen Sloukas için de şunu söylemeliyim, bununla yetinmeyecek ve Final-Four’da MVP olmak için kesinlikle savaşacak" yorumunu yaptı. 

Haberin Devamı

Larkin'den alaycı paylaşım
EuroLeague'de sezonun en iyi beşlerinin açıklanmasının ardından Shane Larkin, karara alaycı bir yaklaşımda bulunarak, kendi X hesabında "Gülen emoji" paylaştı.

Yazarlar