1.Lig Eyüpspor'un konuğu Bandırmaspor! Eyüpspor-Bandırmaspor play-off maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Eyüpspor'un konuğu Bandırmaspor! Eyüpspor-Bandırmaspor play-off maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

25.05.2022 - 13:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off mücadeleleri bugün başlıyor. Ankaragücü ve Ümraniyespor'un direkt olarak yükseldiği Süper Lig'e kalan dört takım içinden bir takım play-off maçları sonunda çıkabilmek için mücadele edecek. Play-off ilk maçında Eyüpspor sahasında Bandırmaspor'u konuk edecek. Peki Eyüpspor-Bandırmaspor play-off maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Eyüpsporun konuğu Bandırmaspor Eyüpspor-Bandırmaspor play-off maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Eyüpspor-Bandırmaspor maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselecek son takım play-off maçları sonunda belli olacak. Eyüpspor ve Bandırmaspor'un yanı sıra Erzurumspor ve İstanbulspor, Süper Lig'e çıkan son takım olabilmek için mücadele edecek. Eşleşme sonucunda finale adını yazdıracak olan iki takım finalde Süper Lig vizesini cebine koyabilmek için çabalayacak. Peki Eyüpspor-Bandırmaspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

EYÜPSPOR-BANDIRMASPOR MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Eyüpspor-Bandırmaspor maçı bu akşam saat 21:00'de başlayacak. Mücadele TRT SPOR ekranından naklen yayımlanacak. TFF 1. Ligi 57 puanla 6'ıncı sırada tamamlayan Eyüpspor, 62 puanla ligi üçüncü sırada tamamlayan Bandırmaspor'u konuk edecek.

TFF 1. Lig'de 2021-2022 sezonunda iki kez karşılaşan Eyüpspor-Bandırmaspor maçlarında gülen taraf ev sahibi Eyüpspor olmuştu. Eyüpspor deplasmanda oynanan maçtan 2-1'lik skorla dönerken sahasında oynadığı maçı ise 2-0'lık skorla kazanmasını bilmişti.

TFF 1. Lig'de oynanan son iki maçından galibiyetle ayrılan ev sahibi Eyüpspor Kocaelispor'u 2-1, Balıkesirspor'u 3-0'lık skorlarla geçti.

Konuk Bandırmaspor ise son iki maçında 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bursaspor'u 4-2'lik skorla deviren Bandırmaspor son maçında İstanbulspor ile golsüz berabere kaldı.