Beşiktaş Fabricio kalede

Fabricio kalede

19.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta oynanan Kardemir Karabükspor maçının 11’inde 2 değişiklik yaptı.

Fabricio kalede

Teknik Direktör Şenol Güneş geçen hafta oynanan Kardemir Karabükspor maçının 11’inde 2 değişiklik yaptı. Güneş, Tolgay Arslan’ın yerine Atiba Hutchinson’a, Ömer Şişmanoğlu’nun yerine ise Ricardo Quaresma’ya forma verdi. Benfica deplasmanında ilk 11’de görev yapan kaptan Tolga Zengin dün yedek soyunurken Karabük maçındaki gibi kaleyi Fabricio korudu.

Haberin Devamı

Kaptan Olcay

Akhisar deplasmanında Beşiktaş’ın kaptanlığını Olcay Şahan yaptı. Siyah-beyazlı takımda beşinci sezonunu geçiren başarılı futbolcu, Tolga Zengin’in yedek soyunması ve Necip Uysal’ın kadroda yer almaması nedeniyle kaptanlık pazu bandını taktı.

Şehit unutulmadı

Beşiktaşlı bir grup taraftar maç öncesi anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, Tendürek Dağı eteklerinde geçtiğimiz perşembe günü PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen er Ahmet Tezcan’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Akhisarlı taraftarlar ise maç öncesi tribünde Ahmet Tezcan’ın fotoğrafının yer aldığı dev bir pankart açarken, 19 Mayıs Stadı’nda, “Bir başkadır benim memleketim” şarkısı çalındı. Taraftarlar hep bir ağızdan, “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diye tempo tuttu.

Haberin Devamı

Serdar Kesimal döndü

Akhisar’da Douglao şoku yaşandı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas Brezilyalı stoperi, Galatasaray ve Rize maçlarındaki hataları nedeniyle kadroya almadı. Kafkas, yeni transfer Serdar’a ilk 11’de forma verdi. Kesimal ligde en son 477 gün önce 30 Mayıs 2015’te Fener formasıyla Kasımpaşa karşısında 89’da oyuna girmişti.

Yönetime yemek

Akhisar Beşiktaşlılar Derneği dün Başkan Fikret Orman’ı yemekte ağırladı. Başkan Orman’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Deniz Atalay, Hüseyin Mican ve Hakan Özköse ile Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Turgay Suyolcu yemekte hazır bulundu.

Gençler galip

U21 Ligi’nin 4. haftasında Akhisar Belediyespor’a konuk olan Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı. İlk yarıyı Hamza Küçükköylü ve Eslek Öztürk’ün sayılarıyla 2-0 önde kapatan siyah-beyazlı takım ikinci devre Oğuzhan Aydoğan’la bir gol daha bularak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Yazarlar