Fenerbahçe Fenerbahçe'de Fred gerçeği ortaya çıktı! Teknik heyetle konuştu

Fenerbahçe'de Fred gerçeği ortaya çıktı! Teknik heyetle konuştu

12.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de bugün Adana Demir ile zorlu bir maça çıkacak olan Fenerbahçe’de Fred kadroya alınmadı. Brezilyalı yıldızın neden kadroya alınmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede Fred gerçeği ortaya çıktı Teknik heyetle konuştu

Üst üste yaşanan sakatlıkların ardından önce Trendyol Süper Lig’de ardından da UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde namağlup unvanını kaybeden Fenerbahçe bugün güçlü rakibi Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberin Devamı

SON ANA KADAR DENEDİ

Stoper bölgesindeki eksikler devam ederken, takım için çok önemli bir isim olan Fred’deki belirsizlikte sonlandı yıldız oyuncu kadroda yer almadı. Defans hattı ile ileri uç oyuncuları arasında müthiş bir köprü görevi yapan yıldız futbolcu son güne kadar kendini denedi.

Fenerbahçede Fred gerçeği ortaya çıktı Teknik heyetle konuştu

TEKNİK HEYETE İLETTİ

Ancak son yapılan idmanda kendisini denediğini ancak rahat hissetmediğini ve bu şekilde takıma faydalı olamayacağını teknik heyete iletti. Bunun üzerine tecrübeli futbolcunun kadroya almadığı bildirildi.

KRİTİK MÜCADELE

Öte yandan hem teknik heyet hem de futbolcular bu mücadelenin çok önemli olduğunu düşünüyor. Önemli eksiklerle çıkılacak son mücadele. Eğer Adana Demirspor mücadelesi kayıpsız sona ererse sarı-lacivertliler hem milli araya moralli girecek hem de sakat isimlerin dönüşüyle eski ritmini geri kazanacak.

Haberin Devamı

İSMAİL KARTAL'DAN MESAJ

Bu yüzden oyuncuları ile yaptığı son toplantıda İsmail Kartal’ın, “Son iki maçta istemediğimiz sonuçlar aldık. Ama bu yenilgiler uzun maratonda ‘yol kazası’ olarak görülmeli. Bu yenilgileri unutun ve Adana Demirspor maçına odaklanın. Rakibimiz zorlu fakat biz de ne kadar güçlü olduğumuzu biliyorum. Eski performansımızı tekrar sahaya yansıtırsak üç puanı alırız” dediği öğrenildi.

Yazarlar