Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sitem dolu açıklama: Gönüllerin şampiyonu biziz

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sitem dolu açıklama: Gönüllerin şampiyonu biziz

26.05.2024 - 21:57 | Son Güncellenme:

İstanbulspor'u 6-0 yenen ancak Galatasaray'ın ardında 2. sırada sezonu tamamlayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, ellerinden geleni yaptıklarını vurgularken sahanın içinde kalmaya çalıştıklarının altını çizdi.

Haberin Devamı

İşte Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın açıklamaları:

"Çok fazla konuşmaya gerek yok. Sezon başından bugüne kadar hepimiz şampiyonluğa çok fazla inanmıştık ve bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak eden bir oyun ortaya konuldu ve nelere karşı mücadele ettiğimizi de biliyoruz. herkes biliyor. Bu aleni artık."

"Bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ediyorum. Oyuncularımla beraber sezon başından beri çalıştık. Bazı şeyler bizim elimizde değildi, sahanın dışındaki olaylara yapacak bir şeyimiz yok. Sahanın içinde kalmaya çalıştık ama bize bunun olmayacağını gösterdiler. Geçen hafta net bir şekilde gösterdiler. Biz elimizden geleni yaptık ama bazı şeyleri aşamadık."

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında da konuşan İsmail Kartal, "İstanbulspor'u yenerek rakibimizin kaybetmesini bekleyip şampiyon olmayı hedefliyorduk. Sonuç istediğimiz gibi olmadı ama elimizden gelenin en iyisini yaptık. Maalesef saha dışında görülmeyen gizli güçleri aşamadık. Saha dışındaki görünmeyen elleri aşamadık. Hak edilen 99 gol, 99 puanı Fenerbahçe camiası hiçbir zaman unutmayacak. Bu akşam da bütün taraftarları gerçek şampiyonun kim olduğunu takdir ederek bizlere gösterdiler. Camiamızın kalplerinde gönüllerin şampiyonu olduğumuzu tüm kamuoyu gördü. Oyuncularıma vermiş olduğumuz mücadelelerinden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HAK ETTİĞİMİZ ŞAMPİYONLUĞUN ELİMİZDEN NASIL ALINDIĞI GEÇEN HAFTA ORTAYA ÇIKTI"

Şampiyonluk yarışını değerlendiren İsmail Kartal, "Neden şampiyon olamadığımız net şekilde geçen hafta tescillendi. Hak ettiğimiz şampiyonluğun elimizden nasıl alındığı geçen hafta da ortaya çıktı. Taraftarlarımız gönüllerin şampiyonu oyuncularımızı tebrik etti. Desteklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ederim. Bizim şampiyonluğu kaybetmemizle ilgili nelerin olduğu çok ortada. Taraftarlar bugün bizi neden alkışladı ? Sivas'ta neden berabere kaldık, verilen penaltı. Dzeko'yu aldım bugün mesela 'sakatım, hastayım çıkartır mısın dedi' bunun için aldım. Benim yaptığım hatalarla şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum. Sonuca etki edecek hatalar yaptığımı düşünmüyorum" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLUR"

Sarı-lacivertli ekipte devam edip etmeyeceği hakkında konuşan Kartal, "Benim ve Fenerbahçe için hayırlısı ne ise o olur. Her geldiğimde iyi futbol oynattım, rekor puan aldım, istatistikleri paramparça ettik. Keşke şampiyon olabilseydik ama maalesef geçen sene Jesus'un da dediği gibi maalesef bazı şeyleri aşamıyoruz burada. Şampiyon olamadığımız için çok üzgünüm tabi. Kulüpte kalmayla gitmeyle ilgili kafamda bir matematik yok. Başkanımız ve yönetimimiz bunları değerlendirecektir. Şampiyon olamadığımız için taraftarlarımızdan çok özür diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.