Fenerbahçe Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız'

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız'

03.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Ankaragücü maçı öncesinde oyuncularını uyarırken, “Twente maçının ilk yarısında istediğimiz futbolu oynayamadık. Rakibin anlayışına bakmadan kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız” dediği öğrenildi.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan oyuncularına uyarı Oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız

Fenerbahçe’de bugün deplasmanda oynanacak Ankaragücü maçı öncesinde Teknik Direktör İsmail Kartal’dan takıma uyarı geldi. Şu ana kadar oynadığı tüm maçları kazanan sarı-lacivertliler 5-1 galip bitirdikleri Twente maçının rövanşında ilk yarıda teknik heyetin istediği performansı ortaya koyamadı. Rakibin oyununa ayak uyduran takım kendi sisteminden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal da bunun bir daha tekrar edilmemesi gerektiğini ifade ederek kendi oyunlarını oynayacaklarını ve rakibe ayak uydurmayacaklarını ifade etti. Sonuç ne olursa, atmosfer ne olursa olsun bundan kopmadıkları müddetçe başarıya gideceklerinin altını çizdi.

OLUMLU HAVAYI BOZMAK İSTEMİYOR

Sarı-lacivertliler ayrıca hem taraftarla hem de takım içinde yakalanan olumlu havayı bozmak istemiyor. Önce transferler, ardından da İsmail Kartal’ın oynattığı oyun ve aldığı sonuçlarla sarı-lacivertliler sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bunun ardından camia ve taraftar da morallendi.

Yakalanan olumlu havanın devam etmesi ve özgüvenin daha da artması için kazanarak yola devam etmek gerekiyor. Takım içinde hafta içinde yapılan konuşmalarda bunun altı çizilmeye devam ediyor.

Haberin Devamı