Fenerbahçe Fenerbahçe'de Ryan Kent'in neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Ryan Kent'in neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

02.09.2023 - 21:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kam kadrosu açıklandı. Yeni kalecisi Livakovic de kadroda yer alırken, Sarı Lacivertliler'deki en büyük sürpriz Crespo ve Ryan Kent oldu. Yeni transfer Kent'in neden kadroda yer almadığı da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçede Ryan Kentin neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

Süper Lig’in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe, yarın saat 21.45’te Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacak. Ligde oynadığı 2 maçta 6 puan alan Fenerbahçe, Avrupa kupalarında mücadele etmesi nedeniyle 3. haftayı maç yapmadan geçti. Ankara ekibi ise ligde henüz galibiyetle tanışamazken, oynadığı 3 maçta 2 puan topladı. Kanarya, Ankara’dan 3 puanla dönerek seriyi sürdürmek istiyor.

Haberin Devamı

ARDA KARDEŞLER DÜDÜK ÇALACAK

MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Fenerbahçede Ryan Kentin neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

MAÇ ERYAMAN'DA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasındaki MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçının oynanması planlanan Eryaman Stadı'nın zemini geçtiğimiz gün yapılan incelerimin ardından onay aldı ve oynanabilir raporu verildi.

Stat zemininin elverişsiz olmasından dolayı başkent ekibi, Süper Lig'in 2. haftasındaki Yukatel Adana Demirspor karşılaşmasını İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamıştı.

FENERBAHÇE'NİN KADROSU AÇIKLANDI

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın kamp kadrosunu açıkladı. Teknik direktör İsmail'in Kartal'ın belirlediği kadroda yeni transfer Dominik Livakovic de yer aldı.

Kamp kadrosunda şu isimler yer aldı:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Bartuğ Elmaz, Sebastian Szymanski, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Cengiz Ünder, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Umut Nayir.

KENT KADROYA ALINMADI

Kadroda yer almayan isimler ise Luan Peres, Samet Akaydin, Omar Fayed, Ferdi Kadıoğlu, Nazım Sangare, Miha Zajc, Ryan Kent ve Emre Mor oldu.

Özellikle Kent'in kadroda olmaması büyük şaşkınlık yarattı.

Fenerbahçede Ryan Kentin neden kadroda olmadığı ortaya çıktı

KENT'İN KADRODA YER ALMAMA SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'de kadro hem rakibe göre hem de eksikliklere göre şekilleniyor. 6 numara pozisyonunda İsmail Yüksek uzun zamandır tek başına oynuyor. Onu yedekleyebilmek bu maç özelinde çok önemliydi, bundan dolayı Crespo kadroya dahil edildi.

Yine kanat alternatifinde Twente maçındaki şansını iyi değerlendiren King forma adaletine uygun olacak şekilde maç kadrosunda yer aldı. Kent ile alakalı herhangi bir rahatsızlık ya da takımdan ayrılma durumu gibi bir şey yok.

Haberin Devamı

Yazarlar