Fenerbahçe Fenerbahçe'de Joshua King gerçekleri! Performansı parmak ısırttı

Fenerbahçe'de Joshua King gerçekleri! Performansı parmak ısırttı

07.10.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezon başında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Joshua King, şu ana kadar gösterdiği performansla parmak ısırttı.

Fenerbahçede Joshua King gerçekleri Performansı parmak ısırttı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava engelini Joshua King'in golleriyle geçen Fenerbahçe muhteşem serisini devam ettirdi. Sarı-lacivertlilerin Norveçli yıldızının performansı hayran bıraktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sezon başında takımdan ayrılması beklenen isimler arasında yer alan başarılı oyuncunun İsmail Kartal'ın dikkatini çektiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

F.BAHÇE'YE BEDELSİZ GELDİ

Valeranga altyapısında yetişen Joshua King daha sonra Manchester United'a transfer oldu. Premier Lig devinde şans bulamayan Norveçli oyuncu sırasıyla Preston, Borussia Mönchengladbach, Hull City ve Blackburn'e kiralandı. Manchester United'dan ayrılan Joshua King daha sonra Bournemouth, Everton ve Watford formaları giydi. Tecrübeli futbolcu, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye imza attı.

Fenerbahçede Joshua King gerçekleri Performansı parmak ısırttı

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon hamle oyuncusu olarak kullanılan Joshua King, 27 maçta şans bulmuştu. Norveçli oyuncu bu süreçte 7 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

AYRILMADI, FORMAYI KAPTI

Jorge Jesus'la yollarını ayıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından kadroda büyük bir değişim yaşandı. Sarı-lacivertlilerde gönderilmesi beklenen isimler arasında Joshua King de yer alıyordu.

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de Joshua King yabancı sınırı nedeniyle sezon başında satış listesine konuldu. Norveçli oyuncuya Premier Lig'den Luton Town ile Bundesliga'dan Köln ilgi gösterdi.

Fenerbahçede Joshua King gerçekleri Performansı parmak ısırttı

31 yaşındaki santrforun teklifleri geri çevirdiği ve takımda kalmak istediğini teknik heyete ilettiği öğrenildi. Joshua King'in bu tavrı sonrası teknik heyetin karar değiştirdiği ve Omar Fayed'i kiralık olarak Novi Pazar'a gönderdiği belirtildi.

Joshua King, İsmail Kartal'ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı. Norveçli futbolcu bu sezon 10 maçta toplam 372 dakika şans buldu. 31 yaşındaki sol kanat bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Joshua King aynı süreçte 3 asist üretti.

Fenerbahçede Joshua King gerçekleri Performansı parmak ısırttı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek Joshua King'in güncel piyasa değeri 4 milyon 100 bin euro. Norveç Milli Takımı'nda 62 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 20 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar