Fenerbahçe Fenerbahçe'de Kim Min-Jae tehlikesi! Sözleşmede özel madde

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae tehlikesi! Sözleşmede özel madde

26.04.2022 - 14:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son dönemde gösterdiği performans ile dikkat çeken Fenerbahçe, ligi ikinci bitirerek Devler Ligi biletini yakalamak istiyor. Gelecek sezonun planlamasına başlanırken transferin gözde ismi Kim Min-Jae ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Fenerbahçede Kim Min-Jae tehlikesi Sözleşmede özel madde

Fenerbahçe, sezonun son bölümünde müthiş bir seri yakalayarak lig ikincliği için iddialı konuma geldi. Sarı-lacivertli kulüpte bir yandan gelecek sezonun planlamasına başlanırken transferin gözde ismi Kim Min-Jae ile ilgili gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

CRESPO VE KİM'DEN BÜYÜK KATKI
Vitor Pereira’nın Fenerbahçe ’ye belki de en büyük katkısı, Kim Min-Jae ve Miguel Crespo’yu transfer ettirmesi oldu. Her iki oyuncu da daha ilk sezonlarından müthiş bir performans sergiledi.

Özellikle Çin’in Beijing Guoan takımından gelen Kim, Avrupa’daki daha ilk yılında devlerin dikkatini çekti.

CİDDİ TALİPLER
Birçok takım, Güney Koreli için gözlemcilerini Fenerbahçe’nin maçlarına gönderdi. Ancak özellikle Tottenham, Everton ve Napoli, 25 yaşındaki savunmacıya imza attırma konusunda en ciddi olan kulüpler.

YÖNETİM SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR
Fanatik'in haberine göre; Sarı-Lacivertli Yönetim, Kim’i en az bir sezon daha takımda tutmak istiyor. Bu nedenle satmayı kesinlikle düşünmüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Kim Min-Jae tehlikesi Sözleşmede özel madde

SERBEST KALMA BEDELİ 23 MİLYON EURO
Güney Koreli stoperi almak isteyen kulüplerin yapabileceği tek bir şey var: 23 milyon Euro’luk (364 milyon TL) serbest kalma bedelini ödemek.

Tabi öncesinde Kim ile anlaşmaları da gerekiyor. Yıldız futbolcu şu anda Fenerbahçe’de çok mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor. Ancak özellikle Tottenham gibi Avrupa’da iddialı bir takımın teklif yapması halinde bunu değerlendirebilir.

SERDAR AZİZ KARARI
Bu sezon Fenerbahçe'de çok iyi bir sezon geçiren Serdar Aziz'in sözleşmesi sezon sonu biyor. Yıldız isim ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

Fenerbahçe, geçen ay genç yıldızlarıyla sözleşme uzatmıştı. Ali Koç, kontratı bitecek olan Berke Özer ile yolları ayıracaklarını açıklamıştı. Mukavelesi sona erecek isimlerden biri de Serdar Aziz. Tecrübeli savunmacı çok iyi bir sezon geçiriyor.

Yeniden Milli Takım'a davet edilen Serdar, yönetimle yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varmıştı. Başarılı stoper, işi resmiyete dökmek için kendisine yapılacak çağrıyı bekliyor. Serdar ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Kasımpaşa teknik direkörü Sami Uğurlu röportajı sizlerle