Fenerbahçe Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye talip çıktı! Ali Koç'u bekleyecek

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'ye talip çıktı! Ali Koç'u bekleyecek

24.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Michy Batshuayi'ye ülkesinden talip çıktığı öğrenildi. Başarılı futbolcunun sarı-lacivertli takımdaki başkanlık seçimini beklediği aktarıldı.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye talip çıktı Ali Koçu bekleyecek

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli forveti Michy Batshuayi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli takımda Edin Dzeko'nun gerisinde kalmasına rağmen bulduğu süreleri çok etkili kullanan yıldız forvete dev talibin çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

30 yaşındaki oyuncuya ülkesinden ilgi gösteren kulübün teklifini sunduğu, Belçikalı forvetin geleceğine dair kararını Fenerbahçe'deki başkanlık seçimin ardından vereceği kaydedildi.

Voetbalpremieur'un haberine göre; Belçika Pro Lig temsilcisi Club Brugge, Michy Batshuayi'nin peşine düştü. Club Brugge'ün 30 yaşındaki santrforu transfer etmek istediği belirtildi.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye talip çıktı Ali Koçu bekleyecek

Club Brugge'ün Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi'ye teklifte bulunduğu aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcusuna teklifte bulunan Belçika ekibinin beklemeye geçtiği kaydedildi.

Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi'nin sarı-lacivertlilerde gelecek ay gerçekleştirilecek genel kurulu beklediği vurgulandı. Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesi halinde sözleşmede yer alan opsiyon maddesinin kullanılacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi, Fenerbahçe'de bu sezon 43 karşılaşmada forma şansı buldu. 30 yaşındaki santrfor, bu müsabakalarda 24 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Belçikalı forvet, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Fenerbahçede Michy Batshuayiye talip çıktı Ali Koçu bekleyecek

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Belçikalı forvetin sözleşmesinde yer alan 1 yıllık uzatma opsiyonu maddesine dair karar henüz verilmedi. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Standard Liege altyapısında futbola başlayan Michy Batshuayi daha sonra Marsilya, Chelsea, Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace ve Beşiktaş'ta forma giydi. Fenerbahçe, tecrübeli forveti geçtiğimiz sezon başında 3 milyon 500 bin euro bedelle renklerine bağladı.

Belçika Milli Takımı'nda 56 karşılaşmaya çıkan Michy Batshuayi, 27 kez gol atma başarısı gösterdi.