Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer rotası değişti! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe'de transfer rotası değişti! Anlaşma sağlandı

08.07.2022 - 19:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un raporunun ardından transfer çalışmaları yeniden hız kazandı. Avusturya kampını sona erdiren sarı-lacivertlilerde, Dinamo Kiev eşleşmesinin başlamasına sayılı günler kala gözler transfere çevrildi. Fenerbahçe'nin transferde rota değiştirdiği ve tecrübeli orta sahayla anlaştığı öne sürüldü.

Fenerbahçede transfer rotası değişti Anlaşma sağlandı

Jorge Jesus'la birlikte yeni sezonda Avrupa kupaları ve Süper Lig'de yarışmacı bir kadro oluşturmayı planlayan Fenerbahçe'de kurmaylar harekete geçti. Sarı-lacivertliler, tecrübeli orta sahayla transfer için anlaşma sağladı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

LİNCOLN'LE 2026'YA KADAR

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda ilk hamle on numara mevkisine yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. 23 yaşındaki on numara ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandı. Öte yandan Lincoln Henrique için Santa Clara'ya 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Fenerbahçede transfer rotası değişti Anlaşma sağlandı

BRUMA KİRALIK OLARAK GELDİ

Sarı-lacivertlilerde ikinci transfer Hollanda'dan geldi. Fenerbahçe, PSV Eindhoven'dan Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Portekizli oyuncu ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Fenerbahçe ile PSV Eindhoven arasındaki transfer anlaşmasında satın alma opsiyonu maddesinin de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Bruma'nın bonservisini almak istemesi halinde 4 milyon euro ödeyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

EMRE MOR İMZALADI

Fenerbahçe'de yurt içinden ilk transfer Emre Mor oldu. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'te geçtiğimiz sezon oldukça iyi bir performans sergileyen 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe, Emre Mor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçede transfer rotası değişti Anlaşma sağlandı

WİLLİAM CARVALHO ASKIYA ALINDI

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe altı numara transferinde rotasını değiştirdi. Sarı-lacivertliler, Jorge Jesus'un önlibero listesinde ilk sırada yer alan William Carvalho'yla bir süredir temaslarda bulunuyordu. Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha ve Real Betis'in talepleri nedeniyle transferde beklemeye geçtiği kaydedildi.

Fenerbahçede transfer rotası değişti Anlaşma sağlandı

WİLLİAN ARAO İLE ANLAŞILDI

Sarı-lacivertlilerin önlibero mevkisi için B planına yöneldiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'un transfer listesinde üst sıralarda bulunan Willian Arao ile büyük oranda anlaşma sağladı. Profesyonel futbolculuk kariyerinin en iyi döneminini Jorge Jesus'la geçiren 29 yaşındaki orta sahanın Jorge Jesus'la tekrar çalışmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçede transfer rotası değişti Anlaşma sağlandı

FLAMENGO'YA RESMİ TEKLİF

Fenerbahçe'nin Willian Arao ile anlaşmasının ardından Flamengo'ya transfer teklifini sunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli futbolcu için Flamengo'ya 3 milyon euroluk transfer teklifini sunduğu ve Brezilya temsilcisinin kararını beklediği aktarıldı. Willian Arao'nun sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek. Flamengo formasını 296 kez giyen Brezilyalı, 25 kez rakip fileleri havalandırdı. Willian Arao takım arkadaşlarına 21 gol pası verdi.

Haberin Devamı