Fenerbahçe Fenerbahçe'de transfer rüzgarı! 2 yıldıza talipler çıktı

Fenerbahçe'de transfer rüzgarı! 2 yıldıza talipler çıktı

12.01.2024 - 18:33 | Son Güncellenme:

Leonardo Bonucci ile sözleşme imzalayan, Rade Krunic'i de İstanbul'a getiren Fenerbahçe'de transfer hareketliliğinin sürdüğü öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda bulunan 2 yıldıza taliplerin çıktığı aktarıldı.

Fenerbahçede transfer rüzgarı 2 yıldıza talipler çıktı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken gelişmelerin yaşandığı iddia edildi. Leonardo Bonucci ve Rade Krunic hamleleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertlilerde, 2 yıldıza taliplerin çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Joshua King'e taliplerin olduğu aktarıldı. Yıldız futbolcunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmasının beklendiği kaydedildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'de Miguel Crespo'ya da talipler çıktı. Portekizli orta sahanın, iki kulübün radarında olduğu belirtildi. Miguel Crespo'nun menajerinin, kulüplerle görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Fenerbahçe'nin resmi teklif gelmesi halinde Miguel Crespo ile yollarını ayırabileceği vurgulandı.

KING'DEN 8 GOL KATKISI

Joshua King bu sezon Fenerbahçe'de 18 maça çıktı. Norveçli hücumcu bu süreçte 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Joshua King aynı süreçte 4 asist üretti.

31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Joshua King'in güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

CRESPO 17 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta sahası Miguel Crespo bu sezon 17 resmi mücadelede şans buldu. Portekizli orta saha bu süreçte 1 gol ile 1 asist üretti.

Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.