Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldıza Süper Lig'den talip çıktı!

Fenerbahçeli yıldıza Süper Lig'den talip çıktı!

06.05.2022 - 18:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer hazırlıkları sürerken takımdan ayrılması beklenen yıldız isme Süper Lig ekibi talip oldu.

Fenerbahçeli yıldıza Süper Ligden talip çıktı

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısının en başarılı takımı olan ve son 11 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, gözünü Beşiktaş derbisine dikti. Rakibinin savunmadaki ciddi eksiklerinin farkında olan teknik direktör İsmail Kartal, ekibiyle beraber analizler yapıyor, takımının hücum gücüne değiniyor. Sarı-lacivertli kulüpte bir yandan önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları başlarken yıldız isim için Süper Lig ekibi hamle yapacak.

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR GÖRÜŞMELERİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görüştüğü teknik adamlara gündemdeki oyuncuları sorduğu ifade edildi. Fenerbahçe Başkanı'nın Jorge Jesus, Nuno Espirito Santo ve Joachim Löw'le yaptığı görüşmelerde transfer listesinde yer alan oyuncular hakkında görüş alışverişinde bulunduğu vurgulandı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
İsimler üzerinde teknik direktörlerden onay alan Ali Koç ve idarecilerinin transfer çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin gündemine tanıdık bir ismin girdiği belirtildi.

FİLİP NOVAK BEKLENENİ VEREMEDİ
Trabzonspor'dan kadroya katılan Filip Novak sol bekte bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Yaşadığı uzun süreli sakatlıkların etkisinden kurtulamayan oyuncu, forma yarışında Attila Szalai ve Ferdi Kadıoğlu'nun gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yıldıza Süper Ligden talip çıktı

SİVASSPOR'DAN HAMLE
Spor Toto Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor transferde düğmeye bastı. Sol bek takviyesi yapmaya hazırlanan Sivas temsilcisi Fenerbahçe 'den ayrılacak olan Çekyalı savunmacı Filip Novak'ı listesine ekledi.

Akşam'ın haberine göre; Filip Novak'ı Trabzonspor 'a kazandıran Rıza Çalımbay, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Filip Novak için görüşmelere başladı. Rıza Çalımbay'ın eski öğrencisini çok istediği, Sarı-Lacivertlilerin de transferde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. Tecrübeli sol bek ile Sivasspor'un yanı sıra Giresunspor da ilgileniyor.

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Novak, Sarı-Lacivertlilerin gelecek sezon planları arasında yer almıyor. 2020-2021 sezonu öncesinde Trabzonspor'dan bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Filip Novak, Fenerbahçe'de 45 maçta oynadı ve 3 gol kaydetti.