Voleybol Melissa Vargas'tan Filenin Sultanları'na müjde!

Melissa Vargas'tan Filenin Sultanları'na müjde!

23.01.2024 - 09:12 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden ve Çin ekibi Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas'ın sakatlığıyla ilgili yeni gelişme yaşandı.

Melissa Vargastan Filenin Sultanlarına müjde

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer oldu. Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazından müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

ANTRENMANLARA BAŞLADI
Çin kulübüne transferi sonrasında resmi maçlarda sakatlığı nedeniyle görev alamayan Vargas'ın geleceği merak ediliyordu. Tianjin'de Melissa Vargas smaç ve savunma antrenmanlarına başladı.

3 YILLIK ANLAŞMA
Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Vargas ilk açıklamasında “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Melissa Vargastan Filenin Sultanlarına müjde

VARGAS: GELDİĞİMDE HİÇ HAREKET EDEMİYORDUM
Geçtiğimiz günlerde Tianjin spor kanalına konuşan Vargas sakatlığıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Buraya yeni geldiğimde hiç hareket edemiyordum. Ama şimdi artık ağrılarım azaldı, neredeyse yok sayılır. O yüzden hızlı toparlanıyorum. Bütün maçları takip ettim. Voleybol sporcusu olarak tabii ki (omzumdan) sakatlık yaşamayı istemem. O yüzden hemen toparlanıp, sahalara hemen dönmek istiyorum."

Haberin Devamı

EBRAR KARAKURT'UN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Melissa Vargas, geçtiğimiz günlerde Ebrar Karakurt’un doğum gününü şu sözlerle kutlamıştı: “Doğum günün kutlu olsun aşkım, bu dünyadaki bütün güzel şeyler sana gelsin. Bol eğlencelerin olsun. Seni seviyorum.”

ANTROPOVA'DAN ÖVGÜ
İtalyan voleybolcu Ekaterina Antropova verdiği röportajda Vargas'tan övgüyle söz ederek şunları söyledi: "Evet, geçen yaz sadece aramızdaki rekabetten bahsediyormuşuz gibiydi. Paola olağanüstü: Melissa Vargas seviyesinde. Pasör çaprazı mevkiinde diğerlerinden çok farklı. Onları benzersiz kılan nitelikleri var. Dünyanın en güçlü oyuncuları arasındalar ve onları antrenmanda görmeyi seviyorum."