Beşiktaş Feyyaz Uçar'dan Beşiktaş yorumu! 'Bundan iyisi can sağlığı'

Feyyaz Uçar'dan Beşiktaş yorumu! 'Bundan iyisi can sağlığı'

13.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Feyyaz Uçar değerlendirmelerde bulundu. Feyyaz Uçar, siyah-beyazlılardaki Rıza Çalımbay dönemini yorumladı.

Feyyaz Uçardan Beşiktaş yorumu Bundan iyisi can sağlığı

Burak Yılmaz'ın istifası sonrası teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getiren Beşiktaş, Süper Lig'in 12'nci haftasında Başakşehir'i 1-0'lık skorla geçti. Siyah-beyazlıların milli araya 3 puanla girdiği müsabakayı Feyyaz Uçar değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın milli araya moralli girdiğini belirten Feyyaz Uçar, "Milli ara Beşiktaş'a ilaç olacak. Galibiyetle giriyorsun. O da işin ayrı bir güzelliği olacak. Beşiktaş adına milli ara öncesi bunca sıkıntıya, bunca kötü gidişata rağmen her şey bir anda bir galibiyetle toparlandı. En azından moral oldu" dedi.

Siyah-beyazlıların milli arada hazırlık maçı yapacağını vurgulayan Feyyaz Uçar, "Bu arada milli takıma gidenler olacak. Takım ne kadar bir arada çalışacak o da meçhul. Hoca idman yapma fırsatı bulacak. Oyuncularıyla birer birer konuşma fırsatı bulacak. Hazırlık maçı mutlaka yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay'ın ikinci Beşiktaş döneminin iyi başladığının altını çizen Feyyaz Uçar, "Rıza hoca ile konuştuk, hayırlı olsun dedik. Herhalde bir Antalya kampı olacak. Yarı kamp gibi bir şey düşünüyor hoca. Bir haftaya yakın bir süre. Bundan sonrasını da hep beraber göreceğiz. Başlangıç olarak bundan iyisi can sağlığı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılardaki oyun yapısının değişeceğini belirten Feyyaz Uçar, "Beşiktaş'ta istatistikler bence daha da değişecek ileride. Topu oyununun büyük bir bölümünde rakibe bırakan bir Beşiktaş göreceğiz. Ama öncelikli olan daha çok pozisyona girebilmek, daha çok şut atabilmek" dedi.

Başakşehir'in performansını da yorumlayan Feyyaz Uçar, "Emre Belözoğlu'nun bıraktığı yerden devam ederken nasıl farklı bir oyun bekliyorsunuz onu merak ediyorum Çağdaş hoca adına. Topa sahip olmanın bir anlamı olmalı. Topa niye sahip olursun? Daha fazla pozisyona girebilmek için. Bakıyoruz son derece yavaş oyun, keyifsiz ve temposuz bir oyun. Az pozisyona giriyorsun. Topa sahip olmak bu değil" ifadelerini kullandı.

Yazarlar