Dünya Kupası Fransa'ya bir sakatlık şoku daha! Kadrodan çıkarıldı

Fransa'ya bir sakatlık şoku daha! Kadrodan çıkarıldı

23.11.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

2022 Katar Dünya Kupası'na üst üste sakatlık haberleri ile başlayan Fransa Milli Takımı'na bir kötü haber daha geldi. Yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı. İşte detaylar...

Fransaya bir sakatlık şoku daha Kadrodan çıkarıldı

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na 4-1'lik Avustralya galibiyetiyle başlayan son şampiyon Fransa, üst üste gelen sakatlık haberleri ile sarsılmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Dev turnuvaya birçok yıldızından mahrum giren Fransa Milli Takımı'na, yıldız futbolcusundan bir kötü haber daha geldi.

DÜNYA KUPASI'NA YILDIZLARINDAN MAHRUM GELDİ

Dünya Kupası'na şampiyonluk hedefi ile giren Fransa, turnuva öncesi yıldız futbolcularından gelen beklenmedik sakatlık haberleri ile adeta şoka uğradı. Nkunku, Kimpembe, Pogba, Kante ve Benzema'nın sakatlıkları ile nedeniyle kadroda yer almadığı Fransa ilk maçında Avustralya ile karşı karşıya geldi.

Fransaya bir sakatlık şoku daha Kadrodan çıkarıldı

BENZEMA'DAN SONRA HERNANDEZ

Fransa'nın kadrosunda ilk olarak Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema bulunuyordu. Real Madrid ile rüya gibi bir yılı geride bırakan Benzema Şampiyonlar Ligi zaferine ulaşırken İspanya'da şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Ancak Fransız golcü, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Haberin Devamı

Fransa Milli Takımı'na bir kötü haber de Lucas Hernanadez'den geldi.

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

2022 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nda son şampiyon Fransa, Avustralya ile karşı karşıya geldi. Fransa, 1-0 geriye düşmesine rağmen Rabiot, Giroud ve Mbappe'nin golleri ile rakibini 4-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

Ancak mücadelenin 12. dakikasında Fransa'da beklenmedik bir sakatlık yaşandı. Sakatlık yaşayan Lucas Hernanadez oyuna devam edemedi ve yerini Theo Hernandez'e bıraktı.

Fransaya bir sakatlık şoku daha Kadrodan çıkarıldı

RESMEN AÇIKLANDI

Fransa'dan yapılan açıklamaya göre Lucas Hernández'in sağ diz ön çapraz bağında kopma meydana geldi ve yıldız futbolcu kadrodan çıkarıldı.

Futbolcusunun sakatlığı hakkında konuşan Didier Deschamps, "Tüm oyuncular ve teknik ekip gibi ben de Lucas için çok üzgünüm. Önemli bir futbolcuyu kaybediyoruz. Lucas bir savaşçı ve oyuna geri dönmek için mümkün olan her şeyi yapacağından hiç şüphem yok." dedi.

Yazarlar