Konyaspor Galatasaray maçı öncesi Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan sert tepki: Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye

Galatasaray maçı öncesi Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz'dan sert tepki: Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye

26.05.2024 - 10:11 | Son Güncellenme:

TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, futbolculara yapılan 29 milyon TL'lik ödemenin ardından çıkan iddialara çok sert tepki gösterdi.

Galatasaray maçı öncesi Konyaspor Başkanı Ömer Korkmazdan sert tepki: Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye

Konyaspor'un Galatasaray ile oynayacağı hem küme düşme hattı için hem de şampiyonluk için belirleyici olan maçtan önce Konyasporlu futbolculara ödenen maaş çeşitli iddialar doğurdu. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beyaz TV'de "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?" diyerek iddialar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim"

Ömer Korkmaz, "Kritik bir süreçteyiz, kendi içimizde para toplayıp veriyoruz. 50 tane dedikodu var. Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye. Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar? Bunu konuşursak cevap vermiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu ödedi

Konya’nın Sesi gazetesinin haberine göre; ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'un yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı sonrası aldığı karar ile takımdaki tüm oyuncuların birikmiş olan 29 milyon TL'lik maaş ödemesini gerçekleştirdi.

Beraberlik yetecek

Ligin son haftasında Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçta iki takımın puanları paylaşmasıyla beraber Konyaspor ligde kalırken, Galatasaray şampiyonluğa ulaşacak.

Haberin Devamı