Futbol Galatasaray transfer haberleri (1 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transfer haberleri (1 Ağustos transfer haberleri)

01.08.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferde hız kesmiyor. Son olarak Osmanlıspor'dan Ndiaye'yi İstanbul'a getiren Galatasaray'da gözler Feghouli ve Fernando'ya çevrildi. Sol bek için de çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Eliseu gündeme alındı.

Galatasaray transfer haberleri (1 Ağustos transfer haberleri)

Galatasaray transferin hızlı takımları olarak göze çarpıyor. Kadrosuna oldukça güçlendiren Galatasaray'da transfer bitmiyor. İşte Galatasaray transfer haberleri...

Haberin Devamı

Galatasaray için Eliseu iddiası

Galatasaray için Portekiz'den sürpriz iddia... Sol bek transferi için acele etmeyen Galatasaray için Portekiz'den bir iddia geldi. Sarı- Kırmızılılar'ın Benfica formasını giyen Eliseu'yu istediği belirtildi.

1 YIL SÖZLEŞMESİ VAR

33 yaşındaki Portekizli oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi var. Eliseu'nun ismi daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Galatasaray'dan forvete Moussa Konate atağı!

Galatasaray flaş transfer gelişmesi! Galatasaray transfer listesine Sion'da forma giyen Senegalli forvet Moussa Konate'yi listesine aldı. İsviçre ve Senegal basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Sion ile sözleşmesinin son yılına giren Konate'yi kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

4 MİLYON EURO İSTİYOR

Sion'un ise Senegalli golcüyle yollarını ayırmaya sıcak baktığı ve 4 milyon euroluk teklifi kabul edeceği kaydedildi. İsviçre ekibinin, gelecek sezon Konate'yi bedavaya kaybetmek istemediği belirtildi.

Moussa Konate için birçok kulübün devrede olduğu ancak en ciddi ilginin Galatasaray tarafından olduğu ileri sürüldü. Moussa Konate, Sion ile geçtiğimiz sezon 39 maçta 14 gol attı ve 6 asist yaptı.

Nigel de Jong, ABD'ye dönüyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'den transfer ettiği Hollandalı orta saha, Amerika basınına göre tekrar MLS yolcusu...

Galatasaray'da kadro dışı kalan ve çalışmalarını tek başına sürdüren De Jong'un MLS takımlarından DC United ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi. 32 yaşındaki Hollandalı yıldız, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da beklentilerin çok altında bir performans ortaya koymuştu.

Lucescu’da karar günü

Galatasaray, Mircea Lucescu için kararını bugün verecek. Rumen teknik adamın teknik direktör Igor Tudor’un üzerinde sportif konularda danışman olarak görev alıp almayacağı bugün belli olacak. Sarı-kırmızılıların yönetim kurulu toplantısında başkan Dursun Özbek, Lucescu ile ilgili kararını açıklayacak.

Geçtiğimiz günlerde genel sekreter Can Topsakal, Rumen teknik adamla Bükreş’te görüşmüş ve tecrübeli hocaya teklifte bulunmuştu. Lucescu’nun üst akıl olarak Florya’da görev yapması projesine başkan Özbek sıcak bakarsa, Rumen hocayla son kez masaya oturulacak. Sportif direktör Cenk Ergün, Lucescu’nun gelmesi halinde Tudor’un problem çıkarmayacağını söylemişti.