Galatasaray Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensip anlaşmasına varıldı

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı! Prensip anlaşmasına varıldı

12.02.2024 - 22:58 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray, Bundesliga'da bu sezon tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldızın transferi için prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini yaptı Prensip anlaşmasına varıldı

Kış transfer döneminde kadrosunu Carlos Vinicius, Serge Aurier ve Derrick Köhn ile güçlendiren Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-kırmızılılar bu sezon Bundesliga'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldızın transferi için prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

ERENK DİNKÇİ İÇİN PRENSİP ANLAŞMASI

Ocak ayında kadrosuna Serge Aurier, Derrick Köhn, Carlos Vinicius'u kadrosuna katan Galatasaray, yaz transfer dönemi için harekete geçti. Sarı-Kırmızılar, gurbetçi futbolcu için düğmeye bastı. 

Ajansspor'da yer alan habere göre Galatasaray, Werder Bremen'den Eren Dinkçi ile büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılı yetkililer, 5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Eren'in menajeri ile geçtiğimiz hafta görüştü. 

Sezonu Heidenheim takımında kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki sağ kanadın Werder Bremen'le sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Yazarlar