Galatasaray Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu

Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu

29.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Danimarkalı orta saha için girişimlerine başladığı aktarıldı.

Galatasaraya Danimarkalı orta saha Transfer için temas kuruldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Danimarkalı oyuncu için görüşmelere başladığı vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Bodo Glimt forması giyen Albert Gronbaek için harekete geçti. Sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki orta sahayı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Galatasaray'ın Albert Gronbaek transferinde Avrupa'dan önemli kulüplerle yarış halinde olduğu aktarıldı. Sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki yıldızla ilk teması kurduğu vurgulandı.

Galatasaray'ın Albert Gronbaek transferi için sezon sonunda Bodo Glimt'e resmi teklifte bulunacağı kaydedildi. Bodo Glimt'in 22 yaşındaki orta saha için ara transfer döneminde gelen 8-10 milyon euroluk teklifleri kabul etmediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Norveç temsilcisinin Albert Gronbaek için sezon sezonunda en az 15 milyon euro talep edeceği vurgulandı. Galatasaray'ın bu rakamlara çıkabileceği ve Albert Gronbaek için tüm şartları zorlayacağı kaydedildi.

Albert Gronbaek'in gelen transfer tekliflerini sezon sonunda değerlendirme kararı aldığı belirtildi. 22 yaşındaki orta sahanın bu kararını teklifte bulunan kulüplere ilettiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Albert Gronbaek transferinde Victor Nelsson'u da devreye sokabileceği vurgulandı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların Danimarkalı orta sahayı tatmin edecek bir rakam önermeyi planladığı belirtildi.

Albert Gronbaek bu sezon Bodo Glimt'te Avrupa kupalarında 14 maça çıktı. Danimarkalı on numara bu karşılaşmalarda 6 gol attı ve 2 asist üretti.

22 yaşındaki yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2028'de sona erecek. Albert Gronbaek'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Aarhus altyapısında yetişen Albert Gronbaek, 2022-2023 sezonu başında 3 milyon 300 bin euro bedelle Bodo Glimt'e imza attı.