Galatasaray Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz devleri peşine taktı! Başakşehir maçında izlendi

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz devleri peşine taktı! Başakşehir maçında izlendi

11.02.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Genç futbolcunun son olarak Başakşehir ile oynanan maçta tribünden izlendiği ortaya çıktı.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz devleri peşine taktı Başakşehir maçında izlendi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği çıkış Avrupa devlerinin ilgisine sebep oldu. 23 yaşındaki futbolcunun farklı mevkilerde tercih edilmesine rağmen gösterdiği istikrarlı performansın İtalyan kulüplerini harekete geçirdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz'ın bu performansı sonrası harekete geçen Serie A devlerinin son olarak Başakşehir maçında tribünde yer aldığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter'in gözlemcileri Barış Alper Yılmaz'ı Başakşehir maçında tribünden takip etti.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaz devleri peşine taktı Başakşehir maçında izlendi

Serie A devlerinin Barış Alper Yılmaz ile ilgili Vincenzo Montella'dan da bilgi aldığı aktarıldı.

Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'da 38 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu süreçte 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Barış Alper Yılmaz aynı süreçte 5 asist üretti.

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Rize Özel İdare Spor altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. 23 yaşındaki sağ kanat, 2021-2022 sezonu başında Galatasaray'a imza attı.

Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 11 maçta giydi. 23 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 1 kez rakip ağları sarstı.