Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe motivasyonu! Fikstür vurgusu

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe motivasyonu! Fikstür vurgusu

10.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluk yolundaki tek rakibinden önce oynayacaklarına dikkat çekti, "Güzel bir seri yakaladık ve bunu devam ettirelim. Lider olmamız önemli. Sonuçta bu durum rakibimiz üzerinde de bir baskı yaratacaktır" dedi.

Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçe motivasyonu Fikstür vurgusu

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, Başakşehir maçı öncesinde öğrencilerine önemli uyarıda bulunurken, sarı-kırmızılı futbolcuları Fenerbahçe ile motive etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Bugün oynayacakları Başakşehir karşılaşması öncesinde takımla bir toplantı yapan genç teknik adamın, "Bizi zor bir maç bekliyor. Rakibimiz formda ve son dönemde iyi sonuçlar aldılar. Onların da Avrupa hedefi var ve bunun motivasyonuyla çıkacaklar. Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız" dediği öğrenildi.

'ERKEN GOLLER BULMAMIZ ÖNEMLİ'

Son dönemde evlerinde zorlandıklarına dikkat çeken Buruk’un, "Oysa evimizde daha rahat maçlar çıkarmalıyız. Konya, İstanbul, Gaziantep karşılaşmalarını kazandık ama golün gecikmesi işimizi zorlaştırdı. Bu nedenle erken goller bulmamız önemli" diye konuştuğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı teknik adamın konuşmasını şöyle sürdürdüğü bildirildi: "Güzel bir seri yakaladık ve bunu devam ettirelim."

Haberin Devamı

G.SARAY'DA ZEMİN ENDİŞESİ

Cim-Bom, gelecek hafta karşılaşacakları Ankaragücü’nün maçlarını oynadığı Eryaman Stadı’nın bozuk zemini için harekete geçti. Galatasaray, Ankaragücü maçının başka bir stada alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracak.

Avrupa Ligi’ndeki Sparta Prag rövanşı öncesi Ankaragücü maçının oynanacağı ve yaşanabilecek sakatlıkların kendilerini zor duruma sokacağını düşünen sarı-kırmızılılar, bu nedenle gelecek haftaki maçın başka bir yere alınmasını isteyecek. Konuyla ilgili Ankaragücü ile de temasa geçilecek.

Yazarlar