Galatasaray Galatasaray'da sürpriz veda! Menajeriyle birlikte İstanbul'dan ayrılıyor

Galatasaray'da sürpriz veda! Menajeriyle birlikte İstanbul'dan ayrılıyor

30.08.2023 - 21:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi gruplarına kalınmasının ardından transferde hareketli saatler başladı. Sarı-kırmızılılarda yapılacak takviyeler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşırken sürpriz bir veda geldi. Yıldız oyuncu menajeriyle birlikte transfer görüşmelerini sonlandırmak için İstanbul'dan ayrılıyor.

Galatasarayda sürpriz veda Menajeriyle birlikte İstanbuldan ayrılıyor

Galatasaray, Molde maçından galip ayrılarak adını gruplara yazdırırken transferde de hareketli saatler yaşıyor. Sarı-kırmızılıların 4 Eylül tarihine kadar en az 3 takviye yapması beklenirken sürpriz bir veda yaşandı. Yıldız oyuncu transfer görüşmelerini sonlandırmak için menajeriyle birlikte İstanbul'dan ayrılıyor. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

EN ÇOK GALATASARAY KAZANDIRDI

Galatasaray'ın Molde galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması, UEFA Ülke Puanı'nda büyük bir yükselişe neden oldu. Devler Ligi'de gruplara kaldığı için 4 bonus puanını da ülke puanına kazandıran sarı-kırmızılılar, Türk takımlarının bu sezon şu ana kadar topladığı 22 puanın 9.5'ine imza attı.

Türkiye bu sezon UEFA turnuvalarında temsilcileri en çok puan toplayan ülke oldu. Cim Bom'un son başarısıyla aradaki fark da açıldı. Türkiye 5.500 puanla birinci sıradaki yerini perçinlerken, 3625 puanlı ikinci sıradaki Polonya ile fark açıldı.

Galatasarayda sürpriz veda Menajeriyle birlikte İstanbuldan ayrılıyor

GALATASARAY'DA ÖNCE AYRILIK SONRA TRANSFER

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde'yi saf dışı bırakarak adını gruplara yazdıran Galatasaray'da transfer gündemi yeniden hareketlilik kazandı. Galatasaray'da önce takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılacak ardından prensip anlaşmasına varılan isimler için son görüşmeler yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Norveçli oyuncu Fredrik Midtsjö'nün Pendikspor'a transferi için geri sayıma geçildi. Sarı-kırmızılılarda ayrıca dün Molde maçının kadrosuna yer alan ama süre bulamayan Sergio Oliveira'nın da ayrılması gündemde. Belçikalı yıldız Dries Mertens'e de teklifler olduğu iddia ediliyor.

Genoa, Leo Dubois ve Berkan Kutlu'yu kadrosuna katmak istiyor. Victor Nelsson için İngiltere'den yapılan tekliflerin değerlendirmeye alınacağı ifade ediliyor.

Sarı-kırmızılılarda önce ayrılıklar yaşanacak ardından takıma takviye yapılacak.

Galatasarayda sürpriz veda Menajeriyle birlikte İstanbuldan ayrılıyor

GALATASARAY'DAN BREIVIK HAMLESİ

Galatasaray uzun süredir 8 numara arayışında. Bu konuda da birçok yıldız gündeme gelirken son planlamada bu bölgeye biri tartışılmayacak yıldız, diğeri de gelecek vaad eden potansiyelli bir ismin kadroya katılması planlandı. Bu doğrultuda ise ilk gündeme gelen isim çok yakından... Molde eşleşmesi sonrasında Norveç ekibinin 23 yaşındaki orta sahası Emil Breivik dikkatleri üzerine çekti.

Ortaya koyduğu oyunla alkışları toplayan genç oyuncu için Galatasaray hemen operasyona başladı. Öyle ki Breivik'in temsilcisi Jim Solbakken, genç futbolcunun transferi konusunda Galatasaray ile görüştüklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz veda Menajeriyle birlikte İstanbuldan ayrılıyor

GALATASARAY'DA BİR AYRILIK DAHA! İSTANBUL'DAN AYRILIYOR

Galatasaray forması giyen Berkan Kutlu, İtalyan ekibi Genoa'ya transfer oluyor. Sky Sports'ta yer alan habere göre, Genoa'nın milli futbolcunun transferi için Galatasaray'la anlaşma sağladığı belirtildi.

İŞTE SÖZLEŞME ŞARTLARI

Genoa'nın Berkan Kutlu'yu kiralık olarak kadrosuna katacağı ve yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun da yer aldığı kaydedildi. Genoa ve Galatasaray arasında yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun 3.5 milyon euro olduğu belirtildi.

Berkan'ın Perşembe günü (yarın) İstanbul'dan ayrılarak İtalya'ya gideceği ve Genoa için sağlık kontrollerinden geçeceği kaydedildi.

Galatasarayda sürpriz veda Menajeriyle birlikte İstanbuldan ayrılıyor

GALATASARAY PERFORMANSI

Galatasaray, Berkan Kutlu'yu 2021 yazında Alanyaspor'dan 4 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Milli futbolcu, Galatasaray'da çıktığı 84 maçta 1 gol attı ve 5 asist yaptı.

Yazarlar