Galatasaray Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'

Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'

06.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.

Galatasarayda üst düzey motivasyon Her şeyin farkındalar

Trendyol Süper Lig’de 31. hafta sonunda liderliğini sürdüren, yarın da Fenerbahçe U19 Takımıyla Süper Kupa maçına çıkacak olan Galatasaray’da futbolcuların saha dışındaki hiçbir faktörü düşünmediği ve sadece oynayacağı maçlara motive olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıları özellikle yapılan sözlü saldırıların ve yaşanan tartışmaların çok etkilediği, ekstra konsantrasyon sağladığı belirtildi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un her fırsatta Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’u hedef alan sözlerine Icardi’nin salı günü oynanan Hataysapor maçında attığı gol sonrası yaptığı ‘uyuma’ sevinci de Florya’da buna örnek gösterildi.

Kulüp kaynakları da yaşanan kenetlenmeyle ilgili, “Sezon başında başlayan ve son dönemde daha da artan gerginlik oyuncuları son maçlar öncesinde daha da hırslandırdı. Onlar olan bitenin farkında ve kulübe yapılan saldırılar ile daha da hırslanıyorlar. Takım hiç olmadığı kadar kenetlendi. Bizim yapamayacağımız şeyi rakibimiz yapıyor. Sahanın dışına çıkmak istemiyoruz, ama sürekli çekmeye çalışıyorlar. Halbuki bu işten yine kendileri zararlı çıkıyor. Yerli yabancı oyuncular müthiş bir birlik ve beraberlik içindeler. Her şeyin de farkındalar” şeklinde değerlendirme yaptılar.

Yazarlar