Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Nantes'in teklifini kabul etti! Görüşmeler başladı

Galatasaray'ın yıldızı Nantes'in teklifini kabul etti! Görüşmeler başladı

18.07.2023 - 20:12 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran sarı-kırmızılılar, öte yandan takımdan ayrılacak isimler için de planlamalarına devam ediyor. Geride kalan sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, Fransa ekibi Nantes'ten gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Galatasarayın yıldızı Nantesin teklifini kabul etti Görüşmeler başladı

Geride kalan sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, gelecek sezon içinde aynı başarıyı göstermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Öte yandan takım içi planlamalarına da devam eden Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Geçen sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu, Fransa ekibi Nantes'ten gelen transfer teklifini kabul ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon devre arasında Sassuolo'dan kiralanan Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için Serie A ekibine 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

ANGELINO SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANDI

Galatasaray, RB Leipzig'de dikkat çeken Angelino'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Sarı-kırmızılılar, İspanyol sol bekin kiralanması için Bundesliga ekibine 1 milyon 500 bin euro ödedi. Angelino'nun Galatasaray'da 2 milyon 300 bin euro kazanacağı kaydedildi. 26 yaşındaki sol bekin satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu vurgulandı.

Galatasarayın yıldızı Nantesin teklifini kabul etti Görüşmeler başladı

HALİL DERVİŞOĞLU, GALATASARAY'DA

Galatasaray, Halil Dervişoğlu'nun sözleşme şartlarını KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki santrfor için Brentford'a 500 bin euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurdu. Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

MUSTAFA MUHAMMED, NANTES'TE

Nantes, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü futbolcu Mostafa Mohamed'i bonservisi ile transfer ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Nantes formasıyla 51 maça çıkan 25 yaşındaki Mustafa Muhammed, bu maçlarda 11 gol 4 asist kaydetti.

Galatasaray'dan gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla’nın satın alma opsiyonu Football Club de Nantes tarafından kullanılmıştır. Football Club de Nantes kulübü şirketimize net 5.750.000 Euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir."

Öte yandan sarı-kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcu için veda mesajı yayımladı. Paylaşılan mesajda, "Galatasaray forması altında verdiğin katkılardan dolayı teşekkürler. Bıraktığın iz hiç unutulmayacak" denildi.

Galatasarayın yıldızı Nantesin teklifini kabul etti Görüşmeler başladı

YUNUS AKGÜN, TEKLİFİ KABUL ETTİ

Foot Mercato'nun haberine göre; Ludovic Blas'ı 15 milyon euro bonservis bedeliyle Rennes'e satan Nantes, bu futbolcunun boşluğunu Yunus ile doldurmak amacında. "Yunus Akgün Nantes'a 'evet' dedi" başlığıyla verilen haberde, 23 yaşındaki futbolcunun da Fransız ekibine transfer olmak istediği iddia edildi.

NANTES KİRALAMAK İSTİYOR

Haberin Devamı

Nantes'ın Yunus Akgün'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği ve bu konuda Galatasaray ile görüşmelere başlayacağı belirtildi.

Galatasarayın yıldızı Nantesin teklifini kabul etti Görüşmeler başladı

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Geride kalan sezonda 28 maça çıkan sağ kanat hücumcusu 1 gol atarken, 4 kez de asist yaptı. Yunus'un sarı kırmızılı kulüple 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.