13.03.2020 - 13:01 | Son Güncellenme:
Çizme’nin tamamı karantina bölgesi ilan edilip, liglere nisana kadar ara verilirken, buna karşın hayatını devam ettirmeye çalışan futbolcular büyük sıkıntılar içerisine girdi.
Virüs nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği Milano’daki futbolculardan eski Fenerbahçeli Simon Kjaer, yaşadığı kabusu, ülkesi Danimarka’dan gazetecilere anlattı.
Tedbir amaçlı antrenmanların gelecek hafta başına kadar iptal edildiği Milan takımında Hakan Çalhanoğlu da zorlu bir sürecin içerisine girerken, Kjaer şu günlerde bu kentte yaşamının nasıl bir şey olduğunu açıklıkla dile getirdi, “Evimdeyim, dışarı adım atmıyorum” dedi.
Hayatın kendileri için çok zor bir hale geldiğini açıklayan Danimarka Milli Takımı kaptanı, “Gündelik yaşantım tamamen coronavirüs tarafından ele geçirildi. Evimdeyim, dışarı adım atmıyorum.
Dışarı çıkamadığımız için Milan’ın antrenmanları da haftaya kadar iptal edildi. Tabii sağlık her şeyden daha önemli. O yüzden yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.
Torino kentinin temsilcisi Juventus kulübünün bünyesinde bulunan ancak geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapayan Merih Demiral da konuyla ilgili dün açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu bildirmişti. Demiral “Kulübümüz tedbir amaçlı bazı kararlar aldı.
Bu yüzden ben de çalışmalarıma bir süre evimde devam edeceğim. Sağlığım gayet iyi ve panik oluşturacak bir durum yok. Desteklerini iletenlere teşekkürler” şeklinde konuşmuştu.
CANLI BAHİS, Misli.com'da başladı! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!