Fenerbahçe Gece yarısı bombayı patlattı: Joao Pedro, Fenerbahçe ile anlaştı!

Gece yarısı bombayı patlattı: Joao Pedro, Fenerbahçe ile anlaştı!

15.07.2022 - 02:18 | Son Güncellenme:

Di Marzio, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe ile anlaştığını ileri sürdü. İtalyan gazeteci ayrıca sarı-lacivertli takımın kasasından çıkacak rakamı da duyurdu.

Gece yarısı bombayı patlattı: Joao Pedro, Fenerbahçe ile anlaştı

Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Cagliari'nin Brezilyalı oyuncusu Joao Pedro'nun Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edildi.Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberinde Joao Pedro'nun Fenerbahçe'yle anlaştığı kaydedildi.

Haberin Devamı

MENAJERİ CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'A GELECEK

Oyuncunun menajerinin Cumartesi günü İstanbul'a gelerek sözleşme detaylarını konuşacağı ve transferin resmileşeceği ifade edildi. Öte yandan verilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin Cagliari kulübüne 6,5 milyon euro ödeyerek Joao Pedro'yu kadrosuna katacağı ifade edildi.

13 GOL, 4 ASİSTLİK PERFORMANS

Joao Pedro geçen sezon Cagliari'de 39 maça çıkarken, 13 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Brezilya asıllı olan İtalya Milli Takımı'nda 1 kez forma giyen yıldız futbolcu, kariyerinde daha önce Atletico Mineiro, Vitoria Guimares, Palermo, Penarol, Santos, Estoril gibi takımların formasını giydi. Deneyimli futbolcu, 2014 yılında Estoril'den Cagliari'ye 1.3 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Haberin Devamı

Yazarlar