1.Lig Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçında hakemi trolledi, kırmızı kart gördü!

Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçında hakemi trolledi, kırmızı kart gördü!

22.01.2024 - 10:52 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçının ardından konuk ekibin oyuncusu Murat Cem Akpınar'ın hakeme ilginç protestosu çok konuşuldu.

Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçında hakemi trolledi, kırmızı kart gördü

Süper Lig'i hedefleyen iki takımın mücadelesinde Gençlerbirliği, Sakaryaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası yeşil-siyahlı camiada hakem İlker Yasin Avcı'ya öfke hakimdi. Yeşil-siyahlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Semih Çiftçi ve Teknik Sorumlu Turgay Karslı, Gençlerbirliği maçının ardından hakem kararlarını sert sözlerle eleştirdi.

Haberin Devamı

'ART NİYETLİ KARARLAR'

Hakemleri art niyetli kararlar verdiğini söyleyen Sakaryaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Çiftçi şöyle devam etti: "İkinci yarıda penaltı pozisyonu oldu. ‘Hocam, penaltı yok. Pozisyonu VAR’da göstersinler' diyoruz. Hakem de, ‘Hayır! Sesini çıkarma. Konuşma yoksa sarı kart veririm’ diyor. Bir de bizi yan hakemler tehdit ediyor ve konuşturmuyorlar. İtiraz edene sarı kart veriyorlar. Sahada tehditvari konuşmalar var. Kendimizi ifade edemiyoruz. İkinci goldeki pozisyonda rakip oyuncu Rotman’ı güreş yapar gibi yere indiriyor. Bunu nasıl göremezler? İnanılmaz, anlayamıyoruz. Hakemlerin bu kararlarına anlam veremedik. Bu kararlardan dolayı TFF’ye ve MHK’ye sesimizi duyurmak istiyoruz. Bunlar nasıl oluyor, neye göre bu kararlar veriliyor? Bunlar açıklansın ve bize anlatsınlar. Biz de ‘eyvallah’ diyelim ve hakkımıza razı olalım. Ama bu şekilde biz susmayacağız. Gerçekten hakkımızı arayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçında hakemi trolledi, kırmızı kart gördü

'MURAT CEM AKPINAR, HAKEMİN ELİNİ SIKMAYINCA...'

90 dakika sonrası sahalarımızda ender rastlayacağımız bir an yaşandı. Sakaryasporlu Murat Cem Akpınar, hakem İlker Yasin Avcı'nın yanına giderek elini uzattı. Daha sonra Avcı'nın elini sıkmayan Murat Cem, arkasını dönüp giderken ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. İlginç protesto sonrası hakemin gösterdiği kırmızı kart, sosyal medyada çok konuşuldu.

Not: Görüntü TRT Spor'dan alınmıştır 

 

 

 

 

 

Yazarlar