Göztepe Göztepe'de Nestor El Maestro ile yollar ayrıldı

Göztepe'de Nestor El Maestro ile yollar ayrıldı

07.03.2022 - 14:45 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de üst üste 5'inci mağlubiyetini Kasımpaşa'ya evinde 3-2 yenilerek alıp düşme hattından kurtulamayan Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro ile yollar ayrıldı. Bu gelişme kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu.

Süper Lig'de üst üste 5'inci maçından da yenilgiyle ayrılan Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro'nun işine son verildi.

Haberin Devamı

İzmir kulübünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Nestor El Maestro ile yollarımız ayrılmıştır.

Nestor El Maestro ve ekibine Göztepe’mize katkılarından ötürü teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz."

BEKLENEN ÇIKIŞI YAPAMADI

Göztepe'de 4'üncü haftada teknik direktör Ünal Karaman'ın yerine göreve getirilen Maestro, bir türlü beklenen çıkışı yapamadı. Sarı-kırmızılıların başında 25 maça çıkan 38 yaşındaki Sırp teknik adam, 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 yenilgi elde etti.

Maestro yönetiminde 25 puan toplayabilen Göztepe, sürekli olarak alt sıralarda yer aldı. İkinci yarının ilk 4 maçını kazanan Göztepe, ateş hattından kurtulsa da son 5 karşılaşmadan puan çıkaramayarak yeniden tehlikeli bölgeye girdi. Göztepe, bu periyotta alt sıralardaki direkt rakipleri Altay, Giresunspor ve Kasımpaşa'ya yenilerek adeta harakiri yaptı.

Haberin Devamı