Galatasaray Herkes onu merak ediyordu! İşte Wanda Nara'nın Galatasaray'dan talepleri

Herkes onu merak ediyordu! İşte Wanda Nara'nın Galatasaray'dan talepleri

10.09.2022 - 13:21 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Galatasaray'ın PSG'den transfer ettiği Arjantinli dünya yıldızı Mauro Icardi büyük ses getirdi. Yıldız futbolcunun transferi kadar eşi ve menajeri olan Wanda Nara'nın ikna detayları da merak konusu olmuştu. Sarı-kırmızlı ekibin transfer görüşmelerinde Nara'yı nasıl ikna ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Herkes onu merak ediyordu İşte Wanda Naranın Galatasaraydan talepleri

Galatasaray dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna kattı. Inter formasıyla ortalığı kasıp kavuran, İtalya Serie A'da 2 kez gol kralı olduktan sonra 50 milyon Euro'ya PSG'nin yolunu tutan Mauro Icardi, bu sezon Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

Haberin Devamı

TRANSFER DETAYLARI

Mauro Icardi'nin 6 milyon 750 bin Euro'luk maaşının 6 milyon Euro'sunu PSG, 750 bin Euro'sunu Galatasaray ödeyecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, ''Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun bedelsiz geçici transferi konusunda kulübü Sas Paris Saint-Germain ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma uyarınca 2022-2023 futbol sezonu için futbolcuya toplam 6.750.000 EUR ödenecektir. Bahsi geçen tutarın 6.000.000 EUR'luk kısmı Sas Paris Saint-Germain Kulübü tarafından, 750.000 EUR ise şirketimiz tarafından ödenecektir.'' ifadeleri kullanılmıştı.

Herkes onu merak ediyordu İşte Wanda Naranın Galatasaraydan talepleri

WANDA NARA'NIN TALEPLERİ ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni forveti Mauro Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara'nın Türkiye'ye gelmeden önce sarı kırmızılı kulüpten bir dizi talepleri olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ARJANTİN'DEN NARA İDDİASI

Arjantin'de yayın yapan America TV'deki LAM isimli programda Nara'nın Türkiye'ye geliş sürecinde yaşadıkları masaya yatırıldı.

Herkes onu merak ediyordu İşte Wanda Naranın Galatasaraydan talepleri

WANDA'YI İKNA TURLARI
Programda Mauro Icardi'nin yanı sıra eşi ve menajeri olan Wanda Nara'nın da Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelmek için ikna edilme süreci yaşadığı ve sarı kırmızılı yetkililerin Nara'nın isteklerini de karşıladıktan sonra transferin gerçekleştiği belirtildi.

İŞTE NARA'NIN ÖZEL TALEPLERİ
Nara'nın Türkiye'ye gelmeden önce Galatasaray yetkililerinden özel aşçı, 5 çocukları için okul, Aralık ayına kadar otel odası, ailece yaşayacakları ev, özel güvenlik ve 24 saat şoförlü araç talebi olduğu kaydedildi.

Herkes onu merak ediyordu İşte Wanda Naranın Galatasaraydan talepleri

SIK SIK ÜLKESİNE UÇACAK
Öte yandan Wanda Nara'nın mesleki çalışmalarını sürdürmek için İstanbul - Buenos Aires arasında sık sık mekik dokuyacağı bilgisi de programda yer aldı.

KARDEŞİ DE KONUŞMUŞTU
Bilindiği gibi geçtiğimiz gün Wanda Nara'nın kardeşi Zaira Nara da, Icardi'nin transfer sürecinde yaşananları anlatmıştı.

Herkes onu merak ediyordu İşte Wanda Naranın Galatasaraydan talepleri

"BİR NEVİ MEYDAN OKUMA"
Zaira Nara, kardeşi Wanda'nın Türkiye'ye gelme aşamasında çok düşündüğünü belirterek, "Wanda ile birlikte bütün hafta Miami'de vakit geçirdik ve Türkiye'ye gidişi hakkında uzun uzun konuştuk. Çocuklarınız varken ve okul, hastane ve dil problemi yaşayacağınız bir ülkeye gitmek kolay bir karar değil. Bir nevi meydan okuma diyebilirim" sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar