Dünyadan Futbol İtalyanlar Zaniolo'yu yerden yere vurdu! Roma'da taraftarlardan büyük tepki

İtalyanlar Zaniolo'yu yerden yere vurdu! Roma'da taraftarlardan büyük tepki

18.11.2023 - 12:27 | Son Güncellenme:

EURO2024 Elemeleri C Grubu maçında İtalya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya geldi. İtalya'nın 5-2 kazandığı maçta İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, 62. dakikada oyuna girerken büyük bir tepkiyle karşı karşıya kaldı. İtalyan basını Zaniolo'nun performansını yerden yere vurdu.

İtalyanlar Zanioloyu yerden yere vurdu Romada taraftarlardan büyük tepki

EURO2024 Elemeleri C Grubu maçında İtalya, Kuzey Makedonya'yı konuk etti. Stadio Olimpico'da oynanan maçı İtalya 5-2'lik skorla kazandı. İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, oyuna girdiği sırada kendi taraftarı tarafından yuhalandı.

Haberin Devamı

ZANIOLO YEDEK BAŞLADI

Luciano Spalletti yönetimindeki İtalya, Kuzey Makedonya karşısında şu ilk 11'ler çıktı:

"Donnarumma, Darmian, Gatti, Acerbi, Dimarco, Barella, Jorginho, Bonaventura, Berardi, Chiesa, Raspadori"

Bonservisi Galatasaray'da olan ve Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo, bu maça yedek kulübesinde başladı.

İtalyanlar Zanioloyu yerden yere vurdu Romada taraftarlardan büyük tepki

İTALYA GOL OLDU YAĞDI

Stadio Olimpico'da oynanan maçı İtalya 5-2 kazandı. Ev sahibi ekibin golleri 17. dakikada Darmian, 41 ve 45+2. dakikalarda Chiesa, 81. dakikada Raspadori ve 90+3. dakikada El Shaarawy'den geldi.

Bu sonuçla İtalya puanını 13'e çıkardı ve averajla ikinci sıraya yerleşti. Makedonya ise 7 puanla 4. sırada kaldı.

ZANIOLO'YA BÜYÜK ŞOK

Haberin Devamı

Roma’nın stadında oynanan müsabakada başkent ekibiyle iyi anıları olmayan Nicolo Zaniolo, 62. dakikada oyuna girerken tepkiyle karşılandı.

Tribünler, Zaniolo'yu topu her ayağına aldığında yoğun şekilde yuhaladı.

İtalyanlar Zanioloyu yerden yere vurdu Romada taraftarlardan büyük tepki

ROMA TARAFTARIYLA PROBLEM YAŞAMIŞTI

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a transferi öncesinde Roma taraftarlarıyla büyük problem yaşamıştı. Tehditler alan Zaniolo, İngiltere'den teklifler almasına rağmen transfer döneminin kapanmasıyla Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. İtalyan yıldız sezon başında satın alma opsiyonuyla Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanmıştı.

Corriere dello Sport'ta yer alan haberde de Zaniolo'nun Roma Olimpiyat Stadı'ndaki tepkilerin ardından buz gibi bir tavır segilediğine yer verildi. Haberde "Zaniolo'nun Stadio Olimpico'ya dönüşü pek de unutulmaz olmadı. Şu anda Aston Villa'da oynayan eski Roma forveti, 62. dakikada Chiesa'nın yerine sahaya girdikten sonra Azzurri tarafından ıslık yağmuruyla karşılandı. Olimpico'nun bu tepkisi genç oyuncuyu rahatlatmadı ve o da hoşnutsuzluğunu saklamak için buz gibi bir tavır sergiledi." ifadeleri kullanıldı.

İtalyanlar Zanioloyu yerden yere vurdu Romada taraftarlardan büyük tepki

İTALYA'DA ZANIOLO YORUMLARI

İtalyan basını 5-2'lik Kuzey Makedonya galibiyeti sonrası Federico Chiesa'ya övgüler yağdırdı. İtalyanlar, oyuna sonradan giren Zaniolo'nun tutuk bir tavır sergilediğini yazdı.

İtalya'daki Zaniolo yorumları şu şekilde:

Haberin Devamı

La Gazzetta dello Sport: Milan'daki Donnarumma gibi, kabul edilemez yuhalamalar. Burası İtalya. Gereksiz topla oynamalarının ardından sarı kart görüp Spalletti'yi çileden çıkardı.

Corriere dello Sport: Dokunduğu her topun ardından Olimpiyat Stadı tarafından yuhalandı. Birkaç tane şutun ardından alkış toplamayı başardı.

Tuttosport: Roma taraftarı tarafından yuhalanınca bireyselliğe döndü.

Tuttomercatoweb: Maçın en hassas anında, stadyum onu yuhalarken konsantrasyonunu kaybetmedi ve gözler onun üzerindeydi.

Sky Sport: Enerjik bir atakla başladı, ardından birkaç top kaybetti ve somutluktan yoksun haliyle Spalletti'yi çileden çıkardı.

Corriere della Sera: Çok sayıda ve uzun süreli ıslıklar kendine olan güvenini yok etti.

Eurosport Italia: Eski taraftarlarının ıslıkları sonrası morali bozuldu. Gördüğü sarı kartın ardından ise Spalletti'nin tepkisini çekti.

Calciomercato: Hiçbir etki yaratamadı. Saha içindeki tavırlarıyla Spalletti'yi kızdırdı.

İtalyanlar Zanioloyu yerden yere vurdu Romada taraftarlardan büyük tepki

Yazarlar