İtalya Serie A Jose Mourinho'nun Türk transfer operasyonu! İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

Jose Mourinho'nun Türk transfer operasyonu! İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

09.06.2022 - 19:41 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde zafere ulaşan Roma'da teknik direktör Jose Mourinho transfer raporunu sundu. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Yunus Akgün'ü uzun süredir takip eden Serie A devinin bir diğer milli futbolcuya da kanca taktığı iddia edildi. İtalyan basını transfere dair gelişmeleri duyurdu.

Jose Mourinhonun Türk transfer operasyonu İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

İtalyan devi Roma, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma, transferde rotasını iki Türk yıldıza çevirdi. Roma, bonservisi Galatasaray'da olan Yunus Akgün'ün yanı sıra bir diğer milli futbolcuyu da transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

YUNUS İLE İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERE SAHİP

Çizme'nin önde gelen kuruluşlarından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Jose Mourinho, Adana Demirspor'da kiralık oynayan Yunus Akgün ile ilgili gerekli bilgilere sahip. Gazete, Yunus Akgün'ün geçen sezon 9 gol ve 12 asist yaptığını, performansıyla birlikte Türkiye Milli Takımı'nda da yer almasının sürpriz olmadığına dikkati çekti.

Jose Mourinhonun Türk transfer operasyonu İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

'ABRAHAM İLE İNANILMAZ İKİLİ OLURLAR'

Yunus Akgün'ün yetenekli bir oyuncu olduğu ve forvet hattındaki Tammy Abraham ile birlikte göz alıcı şeyler yapabileceğini vurgulandı. Ayrıca futbolcu için Galatasaray'ın tavrının da önemli olduğu yazıldı.

KİRALAMA TEKLİFİ DE MASADA

Roma, Yunus Akgün transferinde çeşitli formülleri de masada tutuyor. Yani; Roma'nın 21 yaşındaki futbolcu ile ilgili kiralama teklifi de yapabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Jose Mourinhonun Türk transfer operasyonu İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

MONTELLA'DAN YUNUS YORUMU

Roma'nın transfer gündeminde olan Yunus Akgün'le ilgili Vincenzo Montella da konuştu. Adana Demirspor Teknik Direktörü, La Gazetta dello Sport'a verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yunus Akgün'ün Roma'ya transfer olacağına yönelik söylentilerin hatırlatılmasına Vincenzo Montella, "Yunus Akgün konusunda Jose Mourinho ile konuşmadım. Ama böyle bir imkanım olsaydı kesinlikle tavsiye ederdim" cevabını verdi.

İtalyan teknik adam genç oyuncuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı:

Güçlü, hızlı, teknik... Asist yapmayı, gol atmayı çok iyi biliyor. Pas kanallarını görüyor ve her zaman şutlarda köşeleri hedefliyor.

MUHTEŞEM BİR SEZON

Galatasaray'ın Adana Demirspor'a kiraladığı Yunus Akgün, Akdeniz ekibinde muhteşem bir sezonu geride bıraktı. 21 yaşındaki oyuncu 39 müsabakada mavi-lacivertli formayı terletti. Yunus Akgün bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Genç futbolcu takım arkadaşlarına 17 asist yaptı.

Jose Mourinhonun Türk transfer operasyonu İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTECEK

A Milli Futbol Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Yunus Akgün'ün Galatasaray ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

ZEKİ ÇELİK TRANSFERİ TAMAM, KULÜBÜ...

Öte yandan 25 yaşındaki sağ bek oyuncusu Mehmet Zeki Çelik'in de geçen yazdan beri Roma'nın kıskacında olduğu ve transfer için orta noktanın daha önce bulunamadığı hatırlatıldı. Mourinho'nun Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp'a tam olarak güvenemediği ve Fransa'da şampiyonluk yaşayan Zeki Çelik'in iyi bir alternatif olduğu vurgulandı. Haberde Zeki Çelik'in kontratının da 2023 tarihine sona ereceği ve oyuncu ile yıllık 2 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandığı bilgisi paylaşıldı.

Haberin Devamı

Jose Mourinhonun Türk transfer operasyonu İtalyan basını duyurdu, Yunus Akgün ve...

'TÜRK ESİNTİLİ BİR SAĞ KANAT'

Roma'nın Zeki Çelik için kulübüyle de 7.5 milyon Euro civarında bir anlaşmaya sıcak bakabileceği belirtiliyor. Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun Türk esintili bir sağ kanada sahip olmayı düşündüğü de haberin detaylarında yer aldı. Hatırlanacağı üzere Roma'da daha önce Salih Uçan, Cengiz Ünder, Yıldırım Mert Çetin gibi Türk oyuncular da forma giymişti.

Liverpool'un inanılmaz otobüs turu

Yazarlar