Fenerbahçe Jose Sosa, Estudiantes'teki ilk maçında büyüledi

Jose Sosa, Estudiantes'teki ilk maçında büyüledi

01.09.2022 - 11:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Estudiantes'e transfer olan Jose Sosa yeni takımıyla siftah yaptı.

Jose Sosa, Estudiantesteki ilk maçında büyüledi

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile yolları ayrılan Jose Sosa, yeni transfer olduğu Estudiantes'te ilk maçına çıktı. Deneyimli futbolcu alt yapısından yetiştiği Arjantin ekibinden 2007'de ayrılmış ve Bayer Münih'in yolunu tutmuştu. Ardından Napoli'ye giden Sosa sırasıyla Metalist, Beşiktaş, Milan, Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giymişti.

Haberin Devamı

13 YIL SONRA YUVAYA DÖNDÜ

Bayern döneminde bir ara kiralık da forma giyen Jose Sosa, 13 yılın ardından kırmızı-beyazlı ekibe yeniden geri döndü, iki yıllık sözleşme imzaladı. Estudiantes'in Patronato ile yaptığı lig maçında uzun yıllar sonra ilk kez sahaya çıkan Sosa, yedek kulübesinde başladığı maçın ikinci yarısında 58. dakikada oyuna dahil oldu.

Tüm stat ayakta alkışladı

Oyuna girerken tüm tribünlerin ayağa kalkarak alkışladıkları 37 yaşındaki futbolcu, top ayağına değer değmez de taraftarların alkışlarıyla karşılandı. Jose Sosa'nın ilk müsabakasındaki performansı tatmin edici bulundu. Arjantin'de deneyimli futbolcunun klasıyla büyülediği yorumu yapıldı, taraftarların ilerisi için son derece ümit verici bir ilk maç performansıyla karşılaştıkları aktarıldı.

Haberin Devamı