İtalya Serie A Juventus'u şoke eden haber! Cristiano Ronaldo dava açıyor

Juventus'u şoke eden haber! Cristiano Ronaldo dava açıyor

16.09.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo'dan çarpıcı bir hamle geldi. Portekizli yıldızın eski yıldızı Juventus'a dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

Juventusu şoke eden haber Cristiano Ronaldo dava açıyor

Mali problemlerle boğuşan ve üst üste cezalar alan Juventus'a bir şok da Cristiano Ronaldo'dan geldi. Serie A devinin eski yıldızının, Çizme temsilcisine dava açmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a açmaya hazırlandığı davadaki talep ettiği bedel dudak uçuklalttı. İşte ayrıntılar...

DEV BEDELLE İMZA ATTI

Andorinha altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Nacional altyapısı, Sporting Lizbon ve Manchester United formaları giydi. Yıldız futbolcu, 2009-2010 sezonu başında 94 milyon euro bedelle Real Madrid'e imza attı. Real Madrid'de kırılmadık rekor bırakmayan Cristiano Ronaldo, 2018-2019 sezonu başında 117 milyon euro karşılığında Juventus'un yolunu tuttu.

Juventusu şoke eden haber Cristiano Ronaldo dava açıyor

Portekizli futbolcu, Serie A devinin formasını 134 resmi maçta giydi. Cristiano Ronaldo bu müsabakalarda 101 kez gol sevinci yaşadı. Yıldız oyuncu aynı süreçte 22 asist üretti. Juventus, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği dönemde şu başarılara imza attı:

Haberin Devamı

2 - Serie A şampiyonluğu
1 - İtalya Kupası şampiyonluğu
2 - İtalya Süper Kupası şampiyonluğu

Portekizli yıldız, 2021-2022 sezonunda mali problemlerle uğraşan Juventus'tan ayrıldı ve Manchester United'la anlaşma sağladı. Juventus, 117 milyon euroya transfer ettiği Cristiano Ronaldo'yu 17 milyon euro karşılığında Premier Lig devine gönderdi.

Juventusu şoke eden haber Cristiano Ronaldo dava açıyor

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İtalyan basınında yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo, Juventus'a dava açmak için harekete geçti. Portekizli yıldızın pandemi döneminde Juventus'tan gelen maaş erteleme talebini kabul ettiği ancak İtalyan ekibinin geçen sürede ödenmesi gereken parayı ödemediği vurgulandı.

Cristiano Ronaldo'nun alacakları nedeniyle Juventus'a dava açmaya hazırlandığı ve tutarın yaklaşık 20 milyon euro olduğu aktarıldı.

Yazarlar