Voleybol Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu!

Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu!

16.09.2023 - 13:28 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile başarıdan başarıya koşan Melissa Vargas, milli sezon sonrası kulüp sezonuna Çin'de başlayacak. Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu.

Melissa Vargasın Fenerbahçeye dönüş tarihi belli oldu

Filenin Sultanları, VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkarken şampiyonluğun en büyük başrol oyuncularından biri Melissa Vargas oldu. Perofmansı ile herkesi hayran bırakan Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüş tarihi belli oldu.

Haberin Devamı

SULTANLAR KAZANDI, VARGAS COŞTU
A Milli Kadın Voleybol Takımımız 2024 Paris Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko ile karşılaştı. Japonya’da TSİ 07.00’de başlayan karşılaşmayı; Filenin Sultanları 25-19 25-16 ve 25-14 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı ve turnuvaya galibiyetle başladı. Ebrar Karakurt 16 sayıyla takımımızın en skorer ismi olurken, Melissa Vargas’tan da 15 sayılık katkı geldi.

ÜST ÜSTE 16. GALİBİYET
Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Filenin Sultanları, Porto Riko karşısında da serisini devam ettirerek üst üste 16. galibiyetine imza attı.

MELISSA VARGAS ŞUBAT'TA İSTANBUL'A DÖNECEK
Bu sezonu Çin Ligi'nde açacak olan Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek. Buna göre Çin Ligi, olimpiyat elemelerinin ardından 4 Kasım'da başlayacak. Ligin finali ise 6 Şubat olacak. Bu tarihler ışığında Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelişi beklenenden daha geç olacak.

Haberin Devamı

Melissa Vargasın Fenerbahçeye dönüş tarihi belli oldu

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

EN İYİ YABANCI VOLEYBOLCU SEÇİLDİ
Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.

FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Geçen sezon Melisa Vargas'ın dönüşü sonrası yükselişe geçen Fenerbahçe Opet, uzun süredir hasret kaldığı Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon pasör çaprazında Anna Lazerava, Vargas'ın yokluğunda oynamıştı.

STYSIAK TRANSFER EDİLDİ
Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar