İtalya Serie A Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor! Tarih açıklandı

Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor! Tarih açıklandı

27.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Napoli forması giyen ve bu sezon gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kim Min-Jae, transfer sezonu gelmeden Avrupa devlerini peşine taktı. Güney Koreli futbolcunun önümüzdeki yaz transfer döneminde İngiltere’nin yolunu tutması bekleniyor. Premier Lig'in dev ekibi, bu konuda elini hızlı tutarken Güney Koreli savunmacının sözleşmeye ne zaman imza atacağı belli oldu.

Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor Tarih açıklandı

Kim Min-Jae, Chelsea'ye transfer olan Kalidou Koulibaly'nin yerine geçen yaz Fenerbahçe’den yaklaşık 20 milyon Euro karşılığında İtalya Serie A takımlarından Napoli’nin yolunu tuttu. Görünüşe göre İtalya’nın son şampiyon takımı Napoli, Premier Lig'e bir defans oyuncusu daha yollamaktan kurtulamayacak.

Haberin Devamı

"Canavar" lakaplı Kim, Napoli'nin bu sezon 1990'dan beri ilk kez Serie A şampiyonu olmasında çok önemli bir rol oynadı. Bu sezon şu ana kadar 34 Serie A maçına ilk 11’de başladı ve Luciano Spalletti'nin ekibinin ligde sadece 26 gol yemesinde çok önemli bir rol oynayarak hocasının da gözdelerinden birisi oldu.

Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor Tarih açıklandı

MANCHESTER UNİTED’IN GÖZDESİ

Erik Ten Hag bu yaz merkezi savunma seçeneklerini güçlendirmeye çalışırken, Güney Koreli stoperin bu sezonki güncel formu Kırmızı Şeytanlar’ın iştahını kabartıyor ve Kim’i kadrolarına katmak için çalışmalarına başladılar.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, United'ın Kim ile sözleşme, maaş ve konusundaki tüm görüşmeleri aktif bir şekilde yürüttüğünü ve şimdilik bu transfer konusunda bir pürüz olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor Tarih açıklandı

Napoli'nin Kim ile yeni bir sözleşme imzalamak için girişimde bulunduğu belirtilirken Güney Koreli oyuncunun Premier Lig’e giderek Manchester United formasını giymeye sıcak baktığı belirtildi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR HIZLI DAVRANACAK

Corriere dello Sport'a göre Güney Koreli defans oyuncusu, yaz transfer dönemi başlar başlamaz İngiltere’nin yolunu tutacak ve Manchester United ile uzun vadeli bir sözleşmeye imzasını atacak.

Manchester United'ın, Temmuz ayında aktif hale gelecek olan Kim Min-Jae’nin 40 milyon Sterlin’e serbest kalır maddesini ödeyip bu transferi hemen bitirmek istediği aktarıldı.

Ancak Napoli, Kim Min-Jae’yi elinde tutamasa bile bu transferden kâr elde edecek, çünkü Fenerbahçe’den 20 milyon Euro’ya transfer ettiği stoperini bir yıl içinde iki katına satarak hem ekonomik hem de sportif olarak bir transfer başarısına imza atacak.

Kim Min-Jae sözleşmeye imza atıyor Tarih açıklandı

Yazarlar