Beşiktaş Lionel Messi'den Weghorst pişmanlığı! 'Gerginlik yaşadık'

Lionel Messi'den Weghorst pişmanlığı! 'Gerginlik yaşadık'

31.01.2023 - 20:30 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası'nı kazanarak tarihe adını yazdıran Lionel Messi uzun süren sessizliğini bozdu. 34 yaşındaki Arjantinli yıldız, Hollanda maçında Weghorst ile yaşadıkları hakkında konuştu.

Lionel Messiden Weghorst pişmanlığı Gerginlik yaşadık

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'in kaptanı Lionel Messi; Hollanda maçında yaşananlar hakkında itirafta bulundu.

Haberin Devamı

MESSI'NİN İLK DÜNYA KUPASI
Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin, Lionel Messi’nin de yıldızlaştığı mücadelede şampiyonluk sevinci yaşadı. Lionel Messi, kariyerindeki 2’nci Dünya Kupası finalinde ilk şampiyonluğunu kazandı. Messi 2014 yılında Arjantin formasıyla, Almanya’ya karşı final mücadelesinde uzatmalarda 1-0 kaybetmişti. Almanya’da Mario Götze’nin uzatma devrelerinde attığı gol ile kaybeden Arjantin’de Lionel Messi, 2014’te kaybettiği finali Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde telafi etti.

Lionel Messiden Weghorst pişmanlığı Gerginlik yaşadık

Messi’nin Şampiyonlar Ligi’ni 4 kez kaldırması, Ballon D’or’u tam 7 kez kazanması ve son olarak Dünya Kupası zaferi tüm futbolseverlerin alkışını kaptı.

EN FAZLA BEĞENİ ALAN FOTOĞRAF OLMUŞTU
Lionel Messi'nin Arjantin'in Dünya Kupası zaferini kutlayan fotoğrafı ve mesajı sosyal medya platformu Instagram'da tüm zamanların en çok beğenilen paylaşımı oldu. Messi fotoğraflara eşlik eden mesajında, ailesine ve "Arjantin takımına inanan herkese" teşekkür ediyor.

Haberin Devamı

MESSI'DEN WEGHORST'A: APTAL
2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin, normal süresi 2-2 sona eren maçta Hollanda'yı penaltılarla 4-3 yenerek yarı finale çıktı.
Maç sonrasında röportaj veren Lionel Messi, bir anda kafasını çevirdi ve ekranda görülmeyen bir kişiye doğru, "Ne bakıyorsun aptal, ne bakıyorsun? Haydi yürü git!" dedi.

Lionel Messiden Weghorst pişmanlığı Gerginlik yaşadık

WEGHORST: EN AZINDAN ADIMI ÖĞRENMİŞ OLDU
Weghorst, yaşananlarla ilgili şu yorumu yaptı: "Ben yapmam gerekenler için hep savaşırım. Dünya Kupası'ndaki maçta da bunu yaptım. Maç içinde Messi ile bazı şeyler yaşadık. O, bu anlara biraz şaşırdı. Maçtan sonra bu konu hakkında konuşacaktım ama şu an çok da fazla dile getirmek istemiyorum. Kendisine çok fazla saygı duyuyorum. Bir futbolcu olarak çok büyük bir saygıyı hak ediyor. Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan bir tanesi. Maçtan sonra da bu saygıyı ve duyguyu ona göstermek istedim ama o, buna çok açık değildi. Şu anda en azından benim adımı öğrenmiş oldu."

MESSI: BİRDENBİRE OLDU
Ülkesindeki Urbana Play radyosunda konuşan Lionel Messi, Dünya Kupası'nda Wout Weghorst ile yaşadıkları tatsızlık hakkında konuştu. Arjantinli yıldız şu ifadeleri kullandı: Yaptıklarımı sevmiyorum, sonrasında olanları da onaylamıyorum. Bunlar çok fazla gerilimin, çok fazla sinirin olduğu anlardır. Çok hızlı bir şekilde gelişir ve insanlar anlık bir şekilde tepki verirler. Hiçbir şey planlı değildi; birdenbire oldu.

Haberin Devamı

Lionel Messiden Weghorst pişmanlığı Gerginlik yaşadık

'WEGHORST İLE GERGİNLİK YAŞADIK'
"Ben bu şekilde tepki verdim. Weghorst'la maç boyunca aramızda çok şey oldu. Bunun gibi birçok gergin an yaşadık. Maç sonrası konuşmamı yapıyordum. Her şey birdenbire oldu. O tip bir imaj bırakmak istemiyorum, ama böyle şeyler olabiliyor."