İngiltere Premier Lig Liverpool'dan ters köşe! İşte Jürgen Klopp'un yerine gelecek isim

Liverpool'dan ters köşe! İşte Jürgen Klopp'un yerine gelecek isim

30.03.2024 - 16:20 | Son Güncellenme:

Sezon sonunda Jürgen Klopp'la yollarını ayıracak olan Liverpool'dan yeni teknik direktörü için sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...

Liverpooldan ters köşe İşte Jürgen Kloppun yerine gelecek isim

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ve Manchester City ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Liverpool, bir yandan da sezon sonunda yeni teknik direktörünü belirlemek için mesai harcıyor.

Haberin Devamı

Jürgen Klopp, sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurmuş ve futbol kamuoyunu şoka uğratmıştı. Gözüne Klopp'un varisi olarak Xabi Alonso'yu kestiren Liverpool'a İspanyol hocadan dün kötü haber geldi.

LEVERKUSEN'DE KALIYOR

Liverpool'un Jürgen Klopp'un yerine göreve getirmek istediği Xabi Alonso, Bayer Leverkusen'de kalacağını açıkladı. Almanya Bundesliga'nın 27. haftasında oynanacak Bayer Leverkusen - Hoffenheim maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen İspanyol teknik adam, şu ifadeleri kullandı: "Geleceğimle ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı. Millî maç arasını düşünmek ve bir karar vermek için kullanmak istedim. Geçen hafta çok iyi bir toplantı yaptık ve kulübüme durumumu bildirdim. Leverkusen'de teknik direktörlüğe devam etme kararı aldım. Burasının benim gelişmem için doğru yer olduğunu düşünüyorum."

Haberin Devamı

RUBEN AMORIM SÜRPRİZİ

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Liverpool'un gündemine sürpriz bir isim geldi. İngiltere'den The Telegraph'ta yer alan habere göre Premier Lig devi, Jürgen Klopp'tan sonra Sporting Teknik Direktörü Ruben Amorim'i Anfield Road'a getirmek istiyor.

Xabi Alonso'nun Leverkusen'de kalacağını açıklamasının ardından ibrenin 39 yaşındaki Portekizli hocaya döndüğü aktarıldı. Ruben Amorim'in, Sporting'den ayrılması için kulübe 10 milyon euro civarında bir tazminat ödemesi gerektiği de ifade edildi.

Yazarlar